Untitled
17 maa 2012
week 15: 8 t/m 14 maart

Op 08 maart was de laatste les van de cursus babymassage. Deze keer heeft Bas er echt weer van genoten en hebben we alles mee kunnen doen. Eerst hebben we gemasseerd, daarna de yogaoefeningen gedaan en als afsluiting zijn de baby’s in de emmer geweest. Ik ben blij dat ik de cursus gedaan heb. Het is erg fijn om op deze manier tijd vrij te maken voor Bas.
We zijn op 09 maart op bezoek geweest bij Marja, Bram en Evelien. Bram was in het begin bang voor Bas, maar later hebben we samen piraatje gespeeld. ’s Middags zijn we nog bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje en Eline waren.
Op zondag 11 maart waren we 1 jaar getrouwd. We hebben dat gevierd met ons eerste “gezinsuitje” in de Beekse Bergen. Het was heerlijk weer. We hebben eerst de “wandelsafari” gedaan. Bas heeft lekker in de wandelwagen liggen slapen en ook wij hebben van het zonnetje genoten. Toen het etenstijd was voor Bas waren we helemaal aan de andere kant van het park. Omdat het in de restaurants erg druk was en het zo’n lekker weer was, hebben we ervoor gekozen om een rustig plekje op te zoeken en Bas buiten te voeden. We hadden een parkeerplaats gevonden, waar het erg rustig was. Toen ik Bas aan het voeden was, bleek echter dat de parkeerplaats middenin de autosafari-route te liggen. Er zijn een paar safaribussen langs gekomen en een hoop personenauto’s. Ach ja, met een loshangende jas ervoor is er niks te zien, maar erg rustig zaten we niet. Na de wandelsafari hebben we ook de autosafari gedaan. Ondanks dat het park tot 17:00 uur open was en het pas ongeveer 16:30 uur was toen we de autosafari reden, waren de giraffen en de zebra’s al naar de binnenverblijven gebracht. Dat was wel jammer, want bij de wandelsafari zagen we dat die dieren het dichtst bij de auto’s kwamen.
We zijn 12 en 14 maart samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas kan voortaan in de box bij opa en oma. Eline vindt het leuk torens te bouwen op Bas zijn buik.
Op 13 maart is Bas weer gewogen. Hij is gelukkig weer aangekomen en weegt nu 5.675 gram. Na het weeguurtje zijn we met oma Van Aerle bij Zus op bezoek geweest.
Bas heeft de rammelaar ontdekt. Hij houdt hem in zijn handje en begint dan wild enthousiast met zijn armpje te zwaaien. Ik vertelde helemaal trots aan papa toen hij 's avonds thuis kwam hoe goed Bas met de rammelaar kon spelen, maar toen ik hem de rammelaar gaf waar papa bij was, keek hij ernaar alsof hij het ding voor de eerste keer zag. Gelukkig heeft hij het later wel nog gedaan waar papa bij was.
Het slapen 's nachts gaat goed. Bas krijgt om 23.00/23.30 uur de laatste voeding en slaapt dan bijna iedere nacht tot 07.00/07.30 uur; erg fijn!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative