Untitled
24 sep 2018
week 354: 6 t/m 12 september

Op 6 september was de Bosdag van school. Er waren de hele dag spelletjes in het Zandbos. Bas en Laura hebben een erg leuke dag gehad! Omdat ik een dag weg moest voor het werk, heeft oma Van Mierlo Bas en Laura opgehaald van school. Samen met Mark hebben ze gezellig bij opa en oma gegeten.
Op 7 september is Ly ’s middags even bij ons komen spelen. Daarna zijn Bas, Laura en ik bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest.
Mark is op 8 september met Bas mee geweest naar de zwemles. ’s Middags heeft Bas fijn met Ruben en Tijn op het veldje en even bij ons gespeeld.
Op 9 september was de scholierenloop. Bas heeft goed zijn best gedaan en een mooie medaille en een tegoedbon voor een ijsje verdiend. Toen Bas klaar was met lopen, hebben we Eline aangemoedigd. Bas, Laura en Eline hebben hun ijsje gehaald en daarna zijn we weer naar huis gegaan. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna ben ik met Bas en Laura op de fiets bij tante Maartje en Eline geweest. Laura was helemaal trots dat ze op de terugweg ook een stukje mocht fietsen.
Jule is op 10 september fijn bij Bas komen spelen.
Op 11 september kwam Ly bij ons spelen; Bas, Laura, Ly en ik zijn gezellig even naar het speelveldje geweest.
We zijn op 12 september met Kinderspel naar de Speuldries geweest. Ondanks dat ze redelijk weer voorspeld hadden (in ieder geval zou het droog blijven), heeft het bijna 1,5 uur geregend… toch hebben de kinderen fijn gespeeld. Bas was gevallen en had zijn knie een beetje kapot. Hij liep daarna steeds rond te strompelen met een stijf been. Behalve als ze hem vroegen hoe hard hij zondag gerend had; dan rende hij een stukje heel hard, om daarna weer terug te komen strompelen .
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative