Untitled
12 nov 2018
week 358: 4 t/m 10 oktober

Op 4 oktober kwam Fynn bij Bas spelen.
Ruben en Tijn zijn op 5 oktober bij ons komen spelen. Ook zijn ze veel op straat geweest om beukennootjes te zoeken.
Op 6 oktober zijn Mark, Laura en ik gaan kijken bij de kijkles bij het zwemmen van Bas. Hij deed het heel goed, alleen de borstcrawl ging niet zo goed. Na de zwemles hebben we Bas naar Fynn gebracht, waar hij op het kinderfeestje mocht komen. Ze zijn met 8 kindjes naar Dippy Doe geweest. Het was een erg lange dag (Bas was er om 09:30 uur en hij werd pas na 19:00 uur thuisgebracht), maar hij heeft het héél fijn gehad.
We vierden op 7 oktober Marks verjaardag alvast voor de familie. Bas en Laura hebben fijn met Eline, Esther en Lars gespeeld. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn allen Chinees gegeten.
Op 8 oktober hebben Bas en ik samen spelletjes gedaan na school. Op school was Veerle, een vriendinnetje van Bas, lelijk gevallen. Ze had haar neus kapot en een snee in haar hoofd. Ze moest naar de huisarts en Bas was er erg van onder de indruk. Hij had het steeds over “het ongeluk van Veerle”. Hij heeft haar een app-je gestuurd om te vragen hoe het met haar gaat. Gelukkig ging het weer beter.
Ik ben op 9 oktober met Bas naar de kapper geweest.
Op 10 oktober was Mark jarig. ’s Morgens hebben we hem de cadeautjes en tekeningen gegeven. ’s Middags heeft Bas bij Veerle gespeeld. Het was erg lekker weer en Laura en ik zijn Bas op de fiets gaan halen (het is 5 kilometer heen en 5 kilometer terug). ’s Avonds zijn Mark en ik uit gaan eten en kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen. Ze mochten gezellig nog even opblijven.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative