Untitled
14 nov 2018
week 361: 25 t/m 31 oktober

Op 25 oktober heeft Bas samen met Veerle bij Maud gespeeld. Ze hebben gezellig geknutseld en buiten gespeeld.
Bas en ik zijn op 26 oktober maskers voor Halloween gaan kopen. Omdat Bas weer veel kapotte broeken heeft, hebben we ook nieuwe broeken voor hem gekocht. ’s Avonds zijn we met zijn vieren naar het centrum geweest voor Halloween. Bas en Laura kregen een lampion en daarna gingen ze de winkels langs om snoepjes op te halen. We zijn gezellig nog even bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Bas had een mooie trui gekregen van opa en oma.
Op 27 oktober is Laura met Mark mee geweest naar de zwemles van Bas. ’s Middags vierde Mila haar verjaardag. Bas en Laura hebben fijn met Amy, Mila en Eline gespeeld en na de lunch zijn Mark en Laura weer naar Deurne vertrokken, zodat Laura naar zwemles kon. Bas en ik zijn nog gebleven. Bas heeft nog een hele tijd met Eline gespeeld en nadat we gezellig samen frietjes gegeten hebben, zijn we samen met tante Maartje, oom Tom en Eline weer terug naar huis gereden.
We zijn op 28 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben woordzoekers en van-punt-naar-punt-puzzels gemaakt. Tante Monique, Lars, tante Betty en ome Jan waren er ook. ’s Avonds hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 29 oktober heeft Esmée bij ons gespeeld. Bas, Laura en Esmée hebben heel fijn samen gespeeld. Ze speelden “vliegtuigje” en zaten achter elkaar op de stoeltjes en renden verkleed heen en weer met koffers.
Bas heeft op 30 oktober een kaartje geschreven voor juf Esther en Thijs, die een dochter gekregen hebben. In het begin was hij boos op zichzelf omdat het schrijven niet lukte zoals hij wilde, maar hij heeft het heel goed gedaan. Vandaag is Laura’s fotoboek binnengekomen. Dat hebben we met zijn allen gekeken.
Op 31 oktober was de lampionnenoptocht van Kinderspel. ’s Middags hebben we gezellig lampionnen geknutseld en ’s avonds was de optocht. Mark en ik hebben mee het verkeer geregeld en Bas en Laura hebben meegelopen met de optocht. Dat deden ze erg goed. Het was een leuke dag!
Bas en Laura zijn de laatste weken met vlagen héél erg druk!
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative