Untitled
31 maa 2012
week 17: 22 t/m 28 maart

Op 22 maart zijn Bas en ik bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. We hebben even lekker buiten in het zonnetje gezeten maar zijn daarna toch maar naar binnen gegaan, omdat het voor Bas buiten misschien toch wat fris was.
Fanny en Maud zijn op 23 maart op bezoek geweest. Fanny had speelgoed meegenomen voor Maud, maar ze vond het speelgoed van Bas toch ook wel interessant. Vooral de (sirene van de) politiewagen vond ze leuk. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, die kwamen terug van vakantie. Bas heeft stoere schoenen, een mooie broek en een vrachtauto gekregen. Daarna zijn we naar Eindhoven geweest. Papa en zijn collega’s hadden gevraagd of we mee gingen naar het terras. Het was erg gezellig.
Op 24 maart hebben we meubels voor ons nieuwe huis gekocht. ’s Avonds heb ik Bas weer gemasseerd, dat vond hij erg fijn.
We zijn op 25 maart bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna hebben we in het Zandbos een wandelroute gelopen. Ondanks het mooie, zonnige weer was het lekker rustig in het bos. ’s Avonds zijn we ook nog even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Ook op 26 maart was het erg mooi weer. We zijn gaan wandelen en zijn bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Vandaag is Bas voor de eerste keer van zijn buik op zijn rug gedraaid.
Op 28 maart was de “palmpaasoptocht”. De kinderen van de school van Eline hadden allemaal een paastak versierd en die gingen ze naar het bejaardenhuis brengen. Bas en ik zijn naar de optocht gaan kijken en hebben foto’s gemaakt van Eline. Daarna zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Het was deze week erg mooi weer en we hebben dan ook iedere dag een flink stuk gewandeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative