Untitled
21 apr 2012
week 20: 12 t/m 18 april

Op 12 april zijn we bij Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Helaas hebben we Sjoerd niet gezien, want die lag in zijn bedje te slapen. Bas heeft een tijdje in de box liggen genieten van de muziekmobiel van Sjoerd. Daar was hij erg van onder de indruk. Toen we terug naar huis wandelden, zag het er al erg donker uit en toen we halverwege waren, zaten we midden in een flinke hagelbui. Gelukkig heb ik de regenhoes voor de kinderwagen altijd bij me, dus Bas heeft er niet veel last van gehad, maar ik had zelf geen paraplu bij me en was doorweekt voordat we ergens konden schuilen. ’s Avonds zijn opa en oma Van Aerle bij ons komen eten.
Het weer was op 13 april weer een stuk beter. We hebben een eindje gewandeld en zijn samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 14 april zijn we naar de Makro geweest. Daar hebben we een vloer uitgezocht voor op de eerste verdieping van ons nieuwe huis.
Oom Tom werd op 15 april 40 jaar. Helaas was Eline ziek en hebben we besloten om Bas niet mee te nemen. Mark is met hem thuis gebleven. Bas heeft wel een mooie tekening met vingerverf voor oom Tom gemaakt.
Op 16 april zijn opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline bij ons op bezoek geweest.
Vanaf deze week kan ik Bas niet meer gaan wegen op het consultatiebureau. Ze hebben besloten om het weeguurtje weg te bezuinigen. Ik kan Bas daar pas weer gaan wegen op 05 juni, als we een afspraak hebben met de arts. Gelukkig maak ik me niet meer zo’n zorgen over het gewicht van Bas. Hij ziet er goed uit, heeft flinke bovenbenen met van die mooie plooien erin en hij is over het algemeen tevreden. Met oma Van Aerle zijn we op 17 april even bij tante Zus op bezoek geweest.
Op 18 april zijn we weer met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.
Deze week hebben we 2 keer tot 08.00 uur uit mogen slapen! We maken Bas nog altijd wakker rond 23.00/23.30 uur voor de laatste voeding en daarna slaapt hij erg goed door.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative