Untitled
28 apr 2012
week 21: 19 t/m 25 april

Op 20 april heb ik Bas weer gemasseerd. Daarna zijn we met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen.
We zijn op 21 april bij oma Van Mierlo geweest. ’s Avonds kwamen Peter en Carina op bezoek. Leuk om hen weer te zien, vooral Peter hadden we al een hele tijd niet gezien.
Tante Willeke werd op 22 april 30 jaar. Bas had een mooi schilderij voor haar gemaakt. Hij is even op geweest en heeft daarna erg lief op de logeerkamer in de kinderwagen liggen slapen. ’s Avonds zijn opa en oma Van Mierlo nog op bezoek geweest.
Bas had een cadeaubon gehad van BoekStart. Dat is een project van gemeente, bibliotheek en consultatiebureau. We zijn op 23 april de cadeaubon gaan inleveren. Bas heeft een koffertje gekregen met een voelboekje, een boekje met een CD-tje met kinderliedjes erop en zijn eigen biebpasje.
Op 25 april heeft opa Van Aerle een hele tijd op Bas gepast. Ik kreeg op 24 april erge kiespijn en gelukkig kon ik vanochtend bij de tandarts terecht. Ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad. Bas was erg lief geweest. Hij heeft even geslapen en toen ik thuis kwam zaten opa en Bas op de laptop naar een Disney-film te kijken. Samen met opa zijn we naar hun thuis gewandeld en hebben daar geluncht. ’s Middags kwam Kim op bezoek. Het was erg gezellig en Bas heeft zijn best naar Kim zitten lachen.
Het was deze week niet zo’n mooi weer. We zijn wel iedere dag even buiten geweest, maar omdat het regelmatig regende, was het rondje af en toe niet groter dan naar de winkel en weer terug.
Bas draaide een aantal weken iedere keer dat we hem op zijn buik legde direct weer op zijn rug. Nu lijkt hij niet meer te weten hoe dat moet. Als we hem nu op zijn buik leggen, gaat hij eerst een tijdje rond liggen kijken totdat hij er genoeg van heeft en dan begint hij te huilen tot we hem weer op zijn rug leggen. Af en toe steekt hij als hij op zijn buik ligt zijn kontje in de lucht, werkt hij zijn knietjes onder zich en “kruipt” zo een klein stukje naar voren.
Bas huilde eerst 's ochtends altijd als hij wakker werd, omdat hij dan honger had, maar deze week hebben we hem 2 x uit zijn bedje gehaald rond 08.00 uur terwijl hij wel al wakker was, maar gewoon maar wat rond aan het kijken was.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative