Untitled
25 mei 2012
week 25: 17 t/m 23 mei

Op 17 mei was het Hemelvaartsdag en hadden we een extra lekker rustig dagje met zijn drietjes. We hebben ’s middags een stukje gewandeld en zijn naar Erik geweest, die zijn verjaardag vierde.
Mark heeft op 18 mei thuis gewerkt. Bas en ik zijn even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 19 mei zijn we naar het bos geweest. We hebben de route van 5 kilometer weer gelopen en zijn daarna naar opa en oma Van Mierlo geweest. Bas heeft even op het pas gemaaide gras in het zonnetje gelegen. ’s Avonds was Bas wat onrustig. Omdat hij niet wilde slapen, heb ik hem gemasseerd. Gelukkig ging het daarna wat beter en is hij toch in slaap gevallen.
Op 20 mei zijn we met zijn drieën bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas was erg moe omdat hij de rest van de dag niet zoveel geslapen had en toen wij aan het eten waren heeft Bas lekker in het grote bed liggen slapen.
We zijn op 22 mei met Lieke en Julian gaan wandelen. We hebben in de Kasteeltuin een broodje gegeten en hebben daarna nog een heel stuk door de Heiakker gewandeld. Ook zijn we nog even naar kleertjes voor Julian en Bas gaan kijken. Omdat het erg warm is deze week en we nog geen T-shirtjes en korte broekjes hadden die Bas nu passen, heb ik een compleet nieuwe zomergarderobe voor hem aangeschaft.
Op 23 mei zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.’s Avonds werd er vanuit het zwangerschapszwemmen het jaarlijkse avondje babyzwemmen georganiseerd. Ik had daar erg naar uit gekeken; was erg benieuwd hoe Bas het zou vinden. Hij gaat regelmatig met Mark of mij mee in het grote bad en dat vindt hij altijd erg fijn. Eigenlijk zou ik met de kinderwagen gaan, maar het begon vlak voordat we moesten gaan erg hard te regenen. Gelukkig was Mark op tijd thuis om ons weg te brengen en Lieke heeft ons weer thuisgebracht. Het heeft heel hard geregend en geonweerd en bij het zwembad waren de gangen en kleedkamers onder water komen staan, maar daar hebben we niet zoveel van gemerkt. Ik vond het erg leuk te zien hoe Bas ervan genoten heeft. Hij heeft heerlijk met zijn beentjes liggen trappelen, met zijn armpjes gezwaaid en met Saar gesjanst. In de auto is hij in slaap gevallen en zelfs voor de 5e voeding kon hij niet echt wakker worden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative