Untitled
06 jul 2012
week 31: 28 juni t/m 04 juli

Op 28 juni ben ik een stuk met Bas gaan wandelen, terwijl Mark in onze nieuwe tuin aan het werken was. We hebben samen in de tuin een broodje gegeten terwijl Bas lekker in het gras heeft gespeeld. ’s Middags hebben Bas en ik boodschappen gedaan en zijn we even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
We hebben onszelf op 29 juni getrakteerd op een dagje Ouwehands dierenpark in Rhenen. We kunnen in het huis nu niet meer vooruit voordat de stukadoor geweest is en we vonden dat we na al het harde werken van de afgelopen weken wel een dagje “vrij” hadden verdiend ;-). Ik heb Bas een tijdje in de draagzak gehad, zodat hij ook wat rond kon kijken. Dat vond hij fijn. Hij vindt het ook altijd fijn als hij naar de bomen en de lucht kan kijken als de kap van de kinderwagen omlaag is. Ik ben benieuwd hoe hij gaat reageren als hij over een tijdje in de wandelwagen kan en hij echt rond kan kijken! We hebben een fijne dag gehad, ondanks dat het weer wel wat minder was (het was niet koud, maar het heeft wel even geregend) en het was niet druk. ’s Avonds hebben we bij de McDonalds gegeten, waar we tante Maartje, oom Tom en Eline tegenkwamen.
Op 30 juni zijn we met tante Monique, Esther en Lars bij opa en oma Van Mierlo geweest. Het was erg mooi weer en we hebben buiten gegeten. Toen we weer thuis waren, heeft Bas zich lekker uitgeleefd in het babybadje. Hij was zo wild met zijn beentjes aan het trappelen dat er deze keer wel heel veel water over de rand ging.
Op 01 juli zijn we met zijn drietjes bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Daarna zijn we nog even naar de Frans Babylonstraat gewandeld.
Mark moest op 02 juli weer gaan werken. Dat was wel weer even wennen voor Bas en mij (en voor Mark zelf natuurlijk ook ;-) ). We zijn naar de Frans Babylonstraat geweest, waar de stukadoor vandaag begonnen is. Zolang hij daar bezig is gaan we iedere dag even kijken hoe het gaat en of hij nog wat nodig heeft. Daarna hebben we met de draagzak nog boodschappen gedaan.
04 Juli zijn we met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest. daarna zijn we naar de Frans Babylonstraat gewandeld en ’s avonds zijn we, samen met Mark, bij opa en oma Van Mierlo geweest.
Het was deze week over het algemeen warm en benauwd. Bas kon daardoor af en toe moeilijker in slaap komen. Hij is wat onrustiger en zijn hoofdje en ruggetje zijn dan helemaal klam. Gelukkig slaapt hij ’s nachts wel goed door. Hij heeft zelfs deze week een paar keer zijn 5e voeding niet gehad. Hij sliep dan van ongeveer 19.30 uur tot 06.30 uur door. Dat was wel op de dagen dat hij courgette met rijstebloem gegeten heeft, dus we weten niet zeker of hij zover is dat hij de 5e voeding niet meer nodig heeft of dat de rijstebloem ervoor gezorgd heeft dat hij langer kan slapen. Bas heeft deze week zijn eerste broodkorstjes gekregen. Hij vindt ze lekker, maar houdt ze niet zelf vast en iedere keer dat hij het korstje uit zijn mond laat vallen, zit hij met zijn mondje open te wachten tot ik het hem weer geef.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative