Untitled
30 jul 2012
week 34: 19 t/m 25 juli

Deze week hebben we iedere dag gepoetst in het nieuwe huis.
Het was erg mooi weer; we hebben al volop van de tuin kunnen genieten. Bas heeft de meeste fruit- en groentehapjes in de tuin gekregen. Ook heeft hij bijna iedere dag op een deken op het gras gespeeld.
Op 22 juli hebben we het ledikantje, de commode, de box en de kinderstoel van Bas, de wasmachine, het bed en de slaapkamerkast (die niet op onze slaapkamer past vanwege de schuine kanten; Bas heeft nu een erg grote kast voor zich alleen) overgehuist. ’s Middags hebben Esther en Lars met Bas op het gras gespeeld en zijn ze een stukje met hem gaan wandelen en ’s avonds hadden we een barbecue bij tante Willeke en oom Arjan. En daarna gingen we naar “huis”: we hebben voor het in ons nieuwe huis geslapen, al was het niet echt een rustgevende nacht, want ik ben er 4 x uit geweest omdat Bas moest huilen.
Opa Van Aerle is op 23 juli op Bas komen passen terwijl ik naar de Raadhuisstraat was om spullen in te pakken en op te halen.
Op 25 juli zijn we met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen.
Gelukkig heeft Bas op de eerste nacht na goed geslapen. Hij is ’s ochtends wel vaak rond 5.30/6.00 uur wakker, maar als we hem dan een slokje water en zijn speen geven, slaapt hij over het algemeen nog een uurtje door.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative