Untitled
16 aug 2012
week 36: 2 t/m 8 augustus

Op 02 augustus zijn we te voet naar het centrum gegaan om boodschappen te doen. ’s Middags zijn Lieke en Julian op bezoek geweest. Bas en Julian hebben fijn samen op een deken op de grond gespeeld en Julian heeft rondgekropen. Het was leuk Julian en Lieke weer te zien.
03 Augustus heeft Bas ’s ochtends voor de eerste keer pap gekregen. Ik had de pap in een bordje gedaan en hem gevoerd, maar dat was niet zo’n succes. Toen hij echt niet meer wilde eten, heb ik de pap in een flesje gegoten en bleek er maar 50 ml “op” te zijn. Als ik zijn slabber uit zou wringen, zat daar waarschijnlijk minstens 30 ml in, dus heeft Bas maar 20 ml pap op. Omdat Bas ook uit de fles de pap niet wilde, heb ik hem alsnog maar zelf gevoed; volgende keer beter.’s Middags zijn we naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen en even bij opa en oma Van Aerle op bezoek te gaan. Het was lekker weer en Bas heeft ’s middags nog even in de tuin gespeeld. ’s Avonds zijn Bas en ik bij tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest om hun trouwfotoboek te kijken. Ook toen was het nog lekker en hebben we buiten gezeten.
Op 04 augustus zijn we naar Eline’s nieuwe kamer gaan kijken. Omdat we zelf de vingerverf nog niet hebben kunnen vinden in de verhuisdozen heeft Bas bij tante Maartje wat mogen verven voor de verjaardag van opa Van Mierlo. Omdat het alweer zo’n mooi weer was, hebben we lekker samen in de tuin gegeten en nog even gespeeld voordat Bas naar bed moest.
Op 05 augustus zijn Erik, Fanny en Maud ’s ochtends op bezoek geweest. We hebben gezellig buiten gezeten. Maud heeft zich prima vermaakt met de boekjes en het speelgoed van Bas. ’s Middags zijn we naar opa Van Mierlo gegaan, want die was jarig. Bas heeft met Lars en Esther op een deken op het gras gespeeld en heeft goed geslapen in zijn bedje boven.
Tante Maartje, oom Tom en Eline zijn op 06 augustus even op bezoek geweest.
Op 07 augustus kwam Esther mee Bas in bad doen. Ze heeft meegeholpen met uit- en aankleden, wassen en haren wassen en kammen. Na het badje heeft ze Bas zijn fruithap gegeven en hem mee in bed gelegd. Omdat Bas niet wilde slapen, hebben we met hem op een deken op de grond gespeeld. Ook hebben we een filmpje van Bas op de laptop gekeken, daar moest hij erg om lachen. Toen tante Monique en Lars Esther kwamen ophalen, hebben Lars en Esther samen Bas zijn boterham gegeven. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle nog even op bezoek geweest.
Deze week ben ik met Bas met een nieuw voedingsschema begonnen. Hij krijgt nu ’s ochtends een fles pap met gekolfde melk, dan een fruithap, tussen de middag een boterham met jam, stroop of smeerkaas en daarna borstvoeding, ’s middags een rijstewafel of koekje met water, thee of diksap, dan een groentehap met een paar keer per week ook vlees, en dan voor het slapen gaan nog een keer borstvoeding. De pap heb ik eerst uit een bordje gegeven, maar dat wilde niet zo lukken. Uit de fles gaat het een stuk beter.
Ook al weet Bas nog niet wat het betekent, toch is het leuk dat hij steeds vaker “papa(papa)” en mama(mama)” zegt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative