Untitled
25 aug 2012
week 39: 16 t/m 22 augustus

Op 16 augustus ben ik een klein stukje met Bas gaan wandelen. ’s Avonds zijn we met zijn drietjes bij Hein en Willemiek op bezoek geweest. We hadden het campingbedje meegenomen, maar Bas wilde daar eerst niet in slapen. Hij is nog even beneden geweest en toen we hem daarna weer in zijn bedje legde, heeft hij wel goed geslapen.
We hebben op 17 augustus boodschappen gedaan en zijn samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 18 augustus zijn oma Van Aerle, oma Van Mierlo, tante Friedy en tante Willeke hier geweest om de gordijnen te maken. Opa van Mierlo en oom Martijn zijn de hangtafels, stoelen en de partytent komen brengen voor het doopfeest van morgen.
En op 19 augustus werd Bas gedoopt! De mis was om 14.00 uur in de kerk van de Sint Jozefparochie. Bas heeft zich geweldig gedragen in de kerk. Hij heeft zijn best gebrabbeld, heeft geen kik gegeven toen hij het doopwater over zijn hoofdje kreeg en heeft de hele mis enthousiast met zijn armpjes en beentjes zitten zwaaien. Eline, Esther en Lars mochten samen met Mark en mij, tante Maartje en tante Monique mee de handoplegging doen en ze mochten een kaarsje aansteken en bij het Maria-beeld plaatsen. Toen we thuis kwamen, werd Bas gefeliciteerd en heeft hij mooie cadeaus en knutselwerkjes gekregen. Naast familie Van Aerle en familie Van Mierlo waren ook ome Piet, tante Willy, ome Harrie, tante Helmie, ome Martijn en tante Friedy er. Het was een erg warme dag (meer dan 30 graden!), dus hebben we lekker in de tuin gezeten en hebben Esther, Lars en Eline zich vermaakt met waterspelletjes. Ook Bas heeft even in het zwembadje gezeten. We hebben eerst gebak gegeten en ’s avonds soep, koude schotel en ijstaart. Het was een geslaagde dag.
Oma van Aerle is op 20 augustus hier geweest om ook de glasgordijnen te maken. Opa van Aerle kwam later ook nog even op bezoek. Later in de middag zijn Mark, Bas en ik naar de juwelier in het centrum gewandeld om een armbandje voor mijn verjaardag uit te zoeken.
Op 21 augustus zijn Dorine en Mats op bezoek geweest. Ook vandaag hebben we weer lekker in de tuin kunnen zitten. Mats en Bas hebben lekker op een deken op het gras gespeeld.
22 Augustus was mijn verjaardag. Van Bas en Mark heb ik een armbandje gekregen. Oma van Aerle is hier in huis komen oppassen op Bas, zodat ik boodschappen kon doen. Ze heeft met Bas een mooie tekening gemaakt voor mijn verjaardag. Vanaf 14.00 uur heb ik bezoek gehad. Het was een drukke, maar gezellige dag. Ondanks dat het een stuk frisser was dan zondag hebben we ook vandaag de hele tijd buiten kunnen zitten.
Bas heeft op 22 augustus voor de eerste keer een flesje kunstvoeding gehad na zijn boterham. Er is nog voor een paar dagen afgekolfde melk in de vriezer, maar we moeten nu echt de overstap gaan maken van borst- naar kunstvoeding. Sinds Bas ’s ochtends pap krijgt met afgekolfde melk, lukt het kolven niet meer. Ondanks dat het niet altijd even gemakkelijk is geweest, ben ik er trots op dat ik Bas bijna 9 maanden zelf heb kunnen voeden.
Het is deze week erg warm geweest. Bas slaapt ’s nachts slecht en wordt vaak wakker omdat hij dorst heeft. Er zijn nachten bij dat ik er 4 x uit moet om hem water te geven.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative