Untitled
13 sep 2012
week 41: 6 t/m 12 september

Op 07 september zijn we met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest. Omdat Bas zijn haar te lang was om het een beetje fatsoenlijk te krijgen, ben ik met hem bij de kapper geweest. Tante Maartje was mee geweest om foto’s te maken. Bas vond het niet zo leuk; hij heeft bijna de hele tijd gehuild. Gelukkig duurde het niet zo lang en konden we al snel weer naar huis wandelen.
Oma Van Mierlo is op 08 september even op bezoek geweest. Mark en opa Van Mierlo hebben de vijver afgedekt met gaas. Daar ben ik heel blij om; nu kan er niets meer gebeuren met Bas. Ik ben met Bas naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen.
Op 09 september zijn we met Bas naar het Rijtven gewandeld. Eerst zijn we bij de kinderboerderij geweest. Die was nu wel open en we hebben nu behalve de bokjes en geitjes ook lama’s, kippen, varkens, cavia’s, konijnen, paarden en een koe gezien. Bas was vandaag minder onder de indruk van de dieren. Daarna zijn we naar de speeltuin geweest. Mark en ik zijn met Bas van de glijbaan geweest en hebben met hem op de schommel gezeten. ’s Middags hebben we lekker van het mooie weer genoten in de tuin. We hebben met Bas op een deken liggen spelen. Laat in de middag zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Samen met opa heeft Bas de hertjes gevoerd.
Opa en oma Van Aerle zijn op 10 september op bezoek geweest.
We zijn op 11 september in Helmond geweest om te kijken voor een inbouwkast voor op onze slaapkamer. Bas is erg lief geweest. Hij heeft op schoot wat rond zitten kijken en met zijn knuffeltjes gespeeld. ’s Avonds zijn Naomi en Agnes (oud-collega’s van de ABAB) naar ons nieuwe huis komen kijken. Toen we boven gingen kijken, werd Bas net wakker. Ik heb hem wat te drinken gegeven, maar omdat hij wat geschrokken was dat Agnes en Naomi ook in zijn slaapkamer kwamen kijken, moest hij huilen. Hij is even mee naar beneden geweest tot hij weer rustig was en toen is hij weer lief gaan slapen. Het was erg gezellig.
Op 12 september ben ik met Bas gaan stemmen in het gemeentehuis. Daarna hebben we een cadeautje gekocht voor Sanne (daar gaan we vrijdag op kraamvisite), hebben we boodschappen gedaan en zijn we even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative