Untitled
07 jun 2011
3e Echo 07 juni 2011

Vanmorgen kregen we weer een echo, deze keer om de duur van de zwangerschap vast te stellen. Wat keken we ernaar uit om "ons kleintje" weer te zien!
Het melden bij de balie verliep niet heel soepeltjes. De receptioniste vroeg naar mijn aanvraagformulier, en die had ik geen. Bij de vorige echo zeiden ze dat we na ongeveer 3 weken een nieuwe echo moesten laten maken, en van de verloskundige kreeg ik een telefoonnummer om de afspraak te maken. De receptioniste vond dat ik zelf ook wel even na had kunnen denken. Hoe moet ik nou weten dat ik een aanvraagformulier nodig heb als niemand me dat zegt, niemand me er een geeft en er bij het maken van de afspraak ook niet om gevraagd wordt? Daar sta je dan, één brok hormonen, en dan valt het niet goed als je ernaar uitgekeken hebt om je kleintje te zien en er gezegd wordt "eigenlijk zouden we de echo nu kunnen weigeren en moet je een nieuwe afspraak maken". Dat ik toen moest huilen (ik kon er écht niets aan doen), daar schrok ze toch wel van.
Maar, we hebben onze echo gehad en ons kleintje is in 3 weken tijd netjes 3 weken gegroeid. Alles wat ze konden zien (de hersentjes, 10 vingertjes, 10 teentjes, de wervelkolom, longen, hartje, maag, blaas) zag er goed uit. Wat bijzonder om te zien dat het al echt een mensje is, dat hij daarbinnen zo goed aan het groeien is; "ons wondertje"!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Samira schreef
14 jul 2011
 
AHw leuk hoor! Marieke, jij ook nog gefeliciteerd!!
 
 
de m m m m tjes schreef
12 jun 2011
 
hoi marieke wat lees ik nou,dat was niet netjes om zo behandeld te worden.
was dat bij de gynecoloog in deurne???
als dat zo is,weet ik al wie je hebt gehad.daar zit niet zo,n bepaald vriendelijk persoon.
maar fijn om te lezen dat stippeltje goed gegroeid is.

heel veel liefs mark marielle en melissa en marijn
 
 
Google Analytics Alternative