Untitled
27 okt 2012
week 47: 18 t/m 24 oktober

Op 18 oktober hebben we Eline ’s ochtends opgehaald. Eerst hebben we Bas zijn fruithap gegeven en daarna hebben we hem in bad gedaan. Eline heeft goed geholpen Bas te wassen en af te drogen. Na zijn badje is Bas naar bed gegaan en hebben Eline en ik spelletjes gedaan. Toen Bas weer wakker was, hebben we een boodschap gedaan en daarna hebben we met zijn drietjes verstoppertje gedaan. Dat was niet zo’n succes, want iedere keer als Eline Bas en mij ging zoeken, begon Bas te praten of te lachen. Tante Maartje is bij ons komen lunchen en heeft Eline daarna weer mee naar huis genomen.
We zijn op 19 oktober bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken en hebben daarna boodschappen gedaan.
Op 20 oktober zijn Iman, Lieke en Julian op bezoek geweest. We hebben gezellig gekletst, terwijl Bas en Julian aan het spelen waren. We hebben met zijn zessen gezellig geluncht en daarna zijn Iman, Lieke en Julian weer naar huis gegaan. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle hier in huis om op Bas te passen, toen Mark en ik naar de verjaardag van Sandra geweest zijn.
We zijn op 21 oktober naar tante Annie geweest. Opa en oma Van Mierlo waren er ook. Na het middageten zijn we op kraamvisite geweest bij Tieme, het zoontje van Harm en Linda. Opa en oma Van Aerle waren daar ook. Bas vond vooral kat Max erg leuk. Gek dat je je, na nog geen jaar, al haast niet meer kunt voorstellen dat Bas ooit ook zó klein was, terwijl hij nog altijd maar een ukkie is.
Op 22 oktober was het erg mooi weer. Ik ben met Bas naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen.
Lieke en Julian zijn op 23 oktober bij ons komen lunchen. Na de lunch zijn we naar het Zandbos gewandeld en in het bos hebben we de 5 km-route gelopen. Het was mooi weer. Bas en Julian hebben lekker in de wagen liggen slapen en toen ze wakker waren, hebben we ze in een hoop herfstbladeren gezet voor wat foto’s. Het was erg mooi weer en we hebben dan ook genoten van een fijne boswandeling.
Op 24 oktober zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas heeft heel lief op de grond gespeeld met de blokken, autootjes en het treintje. Na de middag zijn Bas en ik in Asten alvast een cadeau voor zijn verjaardag gaan kopen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








opa en oma van aerle schreef
28 okt 2012
 
heel erg mooie foto's van kleine, grote Bas.
't is een schattig, heel erg vrolijk mannetje, hopelijk blijft hij altijd zo vrolijk.

'n erg trotse opa en oma.
 
 
Google Analytics Alternative