Untitled
09 dec 2012
week 49: 1 t/m 7 november

Op 02 november ben ik met Bas op de fiets naar het centrum geweest. We hebben eerst boodschappen gedaan, maar dat was niet zo handig zonder kinderwagen of draagzak. Ik heb Bas op de toonbank moeten zetten bij het Kruidvat, de bibliotheek en de Primera. Gelukkig is Bas wel heel lief geweest. We zijn bij opa en oma Van Aerle geweest en hebben daar geluncht, samen met tante Maartje en Eline. ’s Middags heb ik Bas weer naar opa en oma Van Aerle gebracht; die zouden even op hem passen, terwijl wij een echo kregen.
Opa Van Aerle was op 03 november jarig. Bas heeft weer een mooie tekening gemaakt. Na zijn middagdutje ben ik met Bas naar opa gegaan. We hebben gezellig op de grond gespeeld met tante Maartje, oom Tom, Eline en Max. Later zijn Mark, tante Willeke en oom Arjan ook gekomen en hebben we met zijn allen bij opa en oma Van Aerle gegeten. Omdat Bas niet wilde slapen in het campingbedje, is Mark vroeg op de avond met hem naar huis gegaan, waar hij ook nog een hele tijd onrustig is geweest.
Op 04 november zijn Rubia, Eline, Samira en Farah (oud-collega’s van Mark) op bezoek geweest voor Marks verjaardag en om het huis te zien. Het was erg gezellig. Bas is erg lief geweest; hij heeft lief gespeeld en goed gegeten, maar toen hij naar bed moest, wilde hij niet gaan slapen. Hij is toch nog even mee naar beneden geweest. Ik hem zijn flesje op zijn kamer gegeven, zodat het wat rustiger voor hem zou zijn, maar ook daarna ging hij maar moeilijk slapen.
Vera (oud-collega van ABAB) is op 06 november op bezoek geweest. Eigenlijk zouden Hanny en Frans ook komen, maar die hadden helaas een dubbele afspraak gemaakt. Het was erg gezellig weer even bij te kletsen.
Op 07 november heeft Mark ’s middags thuis gewerkt. Ik ben een klein stukje met Bas gaan wandelen.
Bas begint overdag steeds beter te slapen. Na de pap speelt hij nog even tot ik gegeten heb en dan leg ik hem nog even in bed. Meestal slaapt hij dan nog een half uur tot een uur. Dan is hij op totdat hij zijn boterham krijgt en daarna leg ik hem weer in bed. Dan slaapt hij tegenwoordig soms bijna 2 uur, wat voor Bas zijn doen erg lang is.
Bas slaapt ’s avonds en ’s nachts slechter. Als hij eerst wakker werd, dan was een slokje water en een aai over zijn bol genoeg, maar nu heeft hij echt pijn. Hij houdt niet op met huilen als je hem vast hebt en hij drukt met zijn handjes steeds tegen zijn tandvlees. Ik smeer zijn tandvlees regelmatig in met Gengigel en hij krijgt af en toe, als hij het nodig heeft omdat hij anders niet kan slapen, een zetpilletje.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative