Untitled
09 dec 2012
week 52: 22 t/m 28 november

Op 22 november bleek dat het toch niet altijd zo handig is dat Bas kruipt: hij heeft de emmer met dweilwater omgegooid…
We zijn op 23 november naar het consultatiebureau geweest om de arts naar Bas zijn oogjes te laten kijken. Gelukkig is alles goed. Na het consultatiebureau zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Zij hebben op Bas gepast toen ik een intake-gesprek had bij de verloskundige. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daarna bij opa en oma Van Aerle geluncht.
Op 24 november zijn we ’s ochtends naar Sinterklaas geweest op het werk van Mark. Het was niet zo heel erg druk met 17 kinderen. Bas is natuurlijk te klein om er iets van te snappen, en hij was dan ook niet meer onder de indruk van het handje van Zwarte Piet en Sinterklaas dan van ieder ander waar hij ooit een hand van heeft gehad. Hij was wel erg blij met het cadeau wat hij bij Sinterklaas mocht komen halen. Hij heeft er een tijdje op zitten trommelen terwijl het nog ingepakt was en daarna heeft hij vrolijk met het inpakpapier zitten spelen. Hij heeft een emmer met vormenstoof en stapelblokken in de vorm van een giraf gehad. ’s Middags heeft hij nauwelijks geslapen. Aan het eind van de middag zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest, want ook daar was Sinterklaas geweest. Bas heeft daar even geslapen, toen wij met zijn allen gegeten hebben. Na het eten hebben we de cadeautjes uitgepakt. Bas heeft een toet-toet-rijbaan, 2 toet-toet-autootjes, een vormenkever, badschuim en een broek.
Op 26 november hebben opa en oma Van Aerle even op Bas gepast, terwijl ik boodschappen deed. ’s Middags zijn tante Maartje en Eline bij ons op bezoek geweest.
Bas en ik zijn op 28 november bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Daarna hebben opa en oma Van Aerle op Bas gepast, toen Mark en ik de 2e echo hadden. Samen met oma en Bas heb ik daarna nog boodschappen gedaan.
Bas heeft het tijgeren/kruipen helemaal uitgevonden en zit geen moment meer stil. Hij is al goed verwend door Sinterklaas en als we al zijn speeltjes uitstallen, speelt hij daar even mee, totdat hij de stofzuiger ziet… dat is toch wel het leukste speelgoed… ;-)
Bas lijkt sinds hij kruipt een slaapritme te hebben gevonden. Hij gaat na zijn pap ’s morgens nog even naar bed, en daarna gaat hij na zijn fruithap (rond 10.30 uur) weer naar bed. Dan slaapt hij 1,5 tot 2 uur en dan gaat hij ’s middags rond 16.00 uur nog even een uurtje naar bed tot aan zijn eten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative