Untitled
23 dec 2012
week 54: 6 t/m 12 december

Het heeft flink gesneeuwd. We zijn op 07 december te voet door de sneeuw boodschappen gaan doen. Bas vond het wel mooi, al dat wit, maar de sneeuw die ik hem liet voelen, vond hij maar niks.
Op 08 december zijn Mark, Bas en ik naar opa en oma Van Aerle gewandeld. ’s Avonds vierde Jeroen zijn verjaardag en kwamen opa en oma Van Aerle hier in huis op Bas passen. Bas is een keer wakker geweest, maar gelukkig ging hij gauw weer slapen.
Ik heb op 09 december de kerstboom opgezet. Bas vindt de lampjes mooi en wil nog wel eens een van de ballen uit de boom halen… ’s Middags zijn we naar Fanny geweest, die haar verjaardag vierde. Bas heeft lief gespeeld met de Duplo en het keukentje van Maud. ’s Avonds zijn opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
We zijn op 11 december bij Lieke en Julian geweest. Bas en Julian hebben samen gespeeld en we hebben met zijn vieren gegeten. Het was heel gezellig, al moest Bas was even huilen toen Julian aan zijn haren trok.
Op 12 december zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Opa en oma hebben even op Bas gepast, toen ik boodschappen deed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative