Untitled
04 jan 2013
Week 56: 20 t/m 26 december

Op 21 december moest ik naar de verloskundige. Omdat Mark ook niet thuis was, heeft oma Van Mierlo even op Bas gepast. Wat er met hem aan de hand was, weten we niet, maar hij heeft de hele tijd gehuild en wilde zijn fruithap niet eten. Gelukkig was ik snel weer terug en was Bas weer stil. We hebben nog even koffie gedronken bij oma samen met Mark en oom Anton. Bas heeft ’s middags lang geslapen en werd pas om 14.30 uur wakker voor zijn boterham. We zijn met zijn drieën naar de kerstmarkt bij Coppelmans geweest.
We zijn op 22 december nog een keer weg geweest om (eindelijk) lampen te kopen voor boven de eet- en salontafel. Helaas hadden ze de lamp die we vorige keer mooi vonden, maar waar we nog even over na moesten denken, niet meer; nu maar hopen dat die nog besteld kan worden. Daarna hebben we boodschappen gedaan en zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Willeke en oom Arjan waren er ook.
Op 23 december zijn tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Eline had koekjes gebakken en daar mochten wij er ook een paar van hebben; ze waren erg lekker, Eline! Bas en Eline hebben samen met de Duplo en de bal gespeeld. Bas heeft de grootste lol als je de bal wegrolt en dan met hem mee kruipt om de bal te pakken.
Mark heeft op 24 december een stuk met Bas gewandeld en boodschappen gedaan. Toen ze thuis kwamen, hadden ze een heel mooi kerstboeket meegenomen voor mij ;-). De lampjes in de kerstboom die Bas zo mooi vond, hebben het begeven. Mark heeft de lampjes uit de boom gehaald om te kijken of hij ze kon maken. Bas heeft daarbij flink geholpen… de lampjes doen het echt niet meer. Gelukkig hadden we nog een andere snoer liggen en kan Bas toch nog even van lampjes in de boom genieten.
Op 25 december hebben we samen met oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke 1e kerstdag gevierd bij opa en oma Van Aerle. We hebben gezellig gegourmet. Bas heeft er de hele tijd in de kinderstoel bij gezeten en hij heeft zich keurig gedragen! Hij vond het stokbrood erg lekker en heeft wat druiven, kip en boontjes gegeten. Hij heeft deze keer redelijk geslapen in het campingbedje.
Op 26 december, 2e kerstdag, zijn we met oom Anton, tante Monique, Esther en Lars bij opa en oma Van Mierlo geweest. Ook daar heeft Bas heel lief in de kinderstoel mee gegeten. Bas heeft met Esther en Lars gespeeld, heeft een tijdje in zijn bedje geslapen en ’s avonds heeft Esther hem de fles gegeven.
Deze week hebben we iedere avond (behalve met de kerstdagen) met zijn drietjes aan tafel gegeten. Eerst aten wij altijd later dan Bas, omdat Mark vaak pas tussen 18:00 en 18:30 uur thuis is en Bas meestal rond 17:00 uur al honger heeft. Ik ga toch proberen om als Mark dadelijk weer moet gaan werken, het avondeten van Bas een uurtje uit te stellen, zodat we met zijn drieën kunnen eten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative