Untitled
15 feb 2013
week 63: 7 t/m 13 februari

Op 08 februari zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Daarna hebben we boodschappen gedaan.
Bas en ik hebben op 09 februari spulletje gekocht voor de baby (een aankleedkussen, een aankleedkussenhoes en een ledikantdekentje). ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. Mark was daar al om met opa aan het tuinhuisje te werken. Later kwamen tante Monique, Esther en Lars ook. Bas heeft lief met Esther en Lars gespeeld en daarna hebben we met zijn allen gegeten.
Op 10 februari heeft Bas bij ons op bed zijn pap gehad. Daarna hebben we gezellig met zijn drietjes op bed gelegen. Bas vindt het leuk te gaan staan en zich dan op bed op zijn gat te laten vallen. ’s Middags zijn we naar ome Piet geweest, die was vandaag jarig. Bas is heel lief geweest; hij heeft een tijdje op schoot gezeten en op de grond gespeeld.
We zijn op 11 februari bij opa en oma Van Aerle geweest. Zij hebben op Bas gepast toen wij deel 2 van de 20-weken-echo hadden. Opa en oma zijn met Bas en Max naar de kasteeltuin gewandeld. Na de echo hebben we nog wat gedronken bij opa en oma.
Op 12 februari heeft Bas voor de eerste keer achter zijn loopwagentje gelopen! Wat was hij trots en wat zijn wij ook trots op hem! Hij liep wel al heen en weer langs de salontafel of langs de rand van de box, maar dit is toch weer een stap dichter bij het “echte” lopen.
Bas is op 13 februari mee geweest naar de verloskundige. Tijdens het wachten heeft hij in de gang heen en weer gekropen en tijdens de controle bij de verloskundige heeft hij rustig in zijn wandelwagen gezeten. ’s Middags kwamen oma Van Aerle en Eline bij ons om op Bas te passen, omdat ik naar de fysiotherapie moest.
Nu Bas kan staan is er toch wel wat veranderd. Ook de glazen die in het midden van de salontafel staan, zijn nu niet meer veilig. En er staan regelmatig toet-toet-autootjes netjes geparkeerd achter het glasgordijn op de vensterbank.
Het slaapschema is weer eens veranderd. Een tijdje sliep Bas ’s ochtends zo’n 1,5 uur en ’s middags nog eens ongeveer 2 uur; nu slaat hij regelmatig zijn ochtendslaapje over of slaapt hij ’s ochtends maar een kwartiertje. Daar staat wel tegenover dat hij vaker pas rond 8.00 uur wakker wordt dan rond 6.30/7.00 uur.
Bas krijgt vanaf het stoppen met de borstvoeding opvolgmelk. We wilden de overstap maken naar gewone melk, maar daar was Bas het niet zo mee eens. Nu mengen we de opvolgmelk met steeds meer gewone melk, dat gaat wel goed. Bas wil zijn melk ook alleen maar uit zijn flesje drinken en bijvoorbeeld niet uit zijn tuitbeker.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative