Untitled
25 feb 2013
week 64: 14 t/m 20 februari

Op 14 februari kwamen Lieke en Julian bij ons. Bas en Julian hebben samen gespeeld en we hebben met zijn vieren geluncht. Het was weer gezellig. Het heeft flink gesneeuwd vandaag. Mark was eerder thuis en toen hij de oprit aan het schoonvegen was, stond Bas tegen het raam te kloppen en “papa-papa” te roepen. Mark heeft een mooie sneeuwpop – compleet met hoed, pijp, wortelneus, knoopogen en das – gemaakt in de tuin voor de schuifpui. Bas heeft er wel naar gekeken, maar leek niet echt onder de indruk van die rare man voor het raam ;-).
We zijn op 15 februari na de boodschappen bij opa Van Aerle op bezoek geweest. Later kwamen oma Van Aerle en Eline ook en hebben we samen geluncht. Bas heeft een nieuw spelletje wat hij helemaal geweldig vindt: Hij gooit zijn Koetje en Konijntje uit zijn bedje naar beneden en die moet ik dan “1-2-woeiiii” teruggooien; dan moet hij heel hard lachen.
Op 16 februari zijn we met zijn drieën naar Prenatal en Babydump geweest. We hebben een matrasje, moltons, hoeslakens, een luieremmer en een commode voor de baby gekocht/besteld. Fijn om weer een stapje verder klaar te zijn voor ons 2e wondertje! ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, Lars en een vriendje, Thijs, waren er ook. Ik had Bas zijn loopwagentje meegenomen, zodat hij aan opa en oma kon laten zien hoe goed hij al kan lopen, maar opa en oma hebben ook een loopwagentje/blokkenkar die opa zelf gemaakt heeft en daarmee heeft Bas zijn loopkunsten geshowd.
Tante Monique, Esther en Lars zijn op 17 februari bij ons geweest. Esther en Lars hebben met Bas gespeeld. ’s Middags zijn we met zijn drieën naar tante Willeke en oom Arjan gewandeld. Bas heeft daar weer met de spoorbaan gespeeld.
Op 19 februari is Bas even bij opa en oma Van Aerle geweest, toen ik naar de fysiotherapie moest. ’s Middags zijn tante Maartje en Eline bij ons op bezoek geweest.
Bas en ik zijn op 20 februari bij Willemiek en Sanne geweest. Totdat Sanne naar bed moest, is Bas af en toe bij haar gaan kijken, hij heeft met haar speelgoed gespeeld, wat rondgekropen en veel naar Willemiek gelachen; onze kleine charmeur. 's Avonds kwam oma Van Mierlo hier om op Bas te passen. Ze heeft Bas zijn flesje gegeven en hem in bed gelegd. Bas is lief gaan slapen.
Sinds Bas heeft uitgevonden hoe hij achter zijn loopwagentje moet lopen, loopt hij heel wat af. Omdat hij zelf niet kan sturen, loopt hij totdat hij ergens tegenaan botst en niet meer verder kan. Als wij het loopwagentje weer goed zetten, sjokt hij weer aan.
Als ik Bas aan het eind van de middag in de box zet en zeg dat ik ga koken, dan begint hij “papa-papa-papa” en houdt daar niet mee op totdat Mark thuis is.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative