Untitled
27 feb 2013
week 65: 21 t/m 27 februari

Op 22 februari zijn we een stukje gaan wandelen en hebben we de eendjes gevoerd, maar omdat het zo koud was, is het maar een klein rondje geworden.
We zijn op 23 februari naar opa en oma Van Mierlo geweest. Bas heeft heel vaak de kamer heen en weer gewandeld achter het loopwagentje. Ook heeft hij met Esther en Lars gespeeld. Ik heb nieuwe schoenen gekocht voor Bas. De schoentjes die hij had, waren helemaal kapot van het kruipen en de zooltjes gaven niet meer genoeg grip bij het lopen. Ook heb ik 2 nieuwe broeken voor hem gekocht, want die gaan er nu heel hard doorheen.
Op 24 februari zijn we met tante Maartje, oom Tom en Eline naar de dierentuin in Nuenen geweest. Het heeft de hele dag gesneeuwd en het was koud, maar het was vooral ook heel gezellig. Het was niet erg druk en op sommige apen en de olifanten na waren alle dieren buiten. We hebben de wandelroute gelopen en op het laatst hebben Eline en Bas in de indoor-speeltuin gespeeld. Voor de dierentuin is Bas nog wat klein, en omdat het sneeuwde hebben we de hele tijd de regenhoes over de wandelwagen gehad, maar in de speeltuin heeft Bas zich prima uitgeleefd. Hij heeft met grote blokken gespeeld en is van de glijbaan geweest. Een paar keer heeft Mark hem vastgehouden en hij is ook een paar keer bij Eline op schoot van de glijbaan gegaan. En als afsluiting van de dag heeft Bas zijn eerste HappyMeal gehad; hij heeft lekker gesmikkeld van de frietjes en de kipnuggets.
Bas is op 25 februari ’s avonds bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars geweest omdat wij een etentje hadden voor de verjaardag van Zus. We wisten wel dat Bas wat later in bed zou liggen dan anders, maar omdat we dachten dat het hooguit een halfuurtje of een uurtje later zou zijn dan anders hadden we geen campingbedje meegenomen. Achteraf duurde het toch (veel) langer dan we hadden verwacht en lag Bas veel te laat in zijn bed… Gelukkig had hij juist vandaag ’s middags wel even geslapen. Hij is heel lief geweest, heeft goed gegeten en lief gespeeld.
Mark heeft 2 weken vakantie. Op 26 februari zijn Mark, Bas en ik een stukje gaan wandelen en hebben we boodschappen gedaan. ’s Middags zijn tante Maartje en Eline op bezoek geweest.
Op 27 februari was Bas wat vervelend; hij heeft veel gehuild en gejengeld en wilde niet gaan slapen. ’s Middags is Mark met Bas naar het dorp gewandeld.
Bas gooit van alles door de spijlen van het traphekje naar beneden (zijn Koetje, Konijntje, speentje, drinkbeker). Ook heeft hij zijn plekje gevonden in onze schuifkast. Hij schuift eerst de deuren steeds open en dicht en kruipt daarna in de kast, doet de deur dicht en blijft dan even zitten. Na een tijdje gaat de deur weer open en komt hij weer tevoorschijn.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative