Untitled
15 maa 2013
week 67: 7 t/m 13 maart

Op 07 maart zijn we ’s ochtends eerst gaan zwemmen. Bas had in het huisje al flink gespeeld en daardoor wat rustiger in het zwembad vergeleken met de rest van de week. Eerst ben ik met hem in het golfslagbad geweest, maar toen hij na een tijdje de golven niet meer leuk vond, zijn we naar het peuterbadje gegaan. Bas heeft daar even gespeeld en wat rondgekropen, maar omdat hij moe was, zijn we na een uurtje weer naar het huisje gegaan. Na Bas zijn dutje en het eten hebben we een stukje over het park gewandeld. ’s Avonds hebben we in het pannenkoekenrestaurant gegeten. Bas was deze keer wel heel lief. Er zat een meisje schuin achter ons en daar zat hij steeds naar te lachen. Als ze niet naar hem keek, begon hij heel hard te lachen, totdat ze weer naar hem keek. We hebben nog even op de bank gespeeld en daarna is Bas lief gaan slapen.
Op 08 maart zijn we na het ontbijt, het inpakken en opruimen nog een keer gaan zwemmen. Bas heeft heel fijn gespeeld en flink rondgekropen. Hij is 2 keer kopje onder gegaan (1 x toen hij van de glijbaan ging en 1 x omdat hij op zijn billen zat en 2 voetjes tegelijk bijna in zijn mond stopte), maar speelde gewoon vrolijk verder. We hebben in de auto een broodje gegeten en wat gedronken en zijn daarna weer naar huis vertrokken. Bas is op de terugweg heel lief geweest. Thuis heeft Bas even gespeeld en hebben we wat gedronken en een koekje gegeten. Daarna zijn we bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Opa en oma Van Aerle zijn ook vandaag van vakantie teruggekomen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas heeft kleurpotloden en een xylofoon gekregen. ’s Avonds wilde Bas niet gaan slapen. Hij is nog 2 x beneden geweest en heeft ook daarna nog een tijdje geslapen voordat hij in slaap viel.
Bas en ik zijn op 09 maart bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, omdat we opa gisteren niet gezien hadden. Bas heeft lekker gespeeld met opa en met de spulletjes uit de speelgoedkist. Ook heeft hij achter het poppenwagentje gewandeld. Hij vindt het erg leuk om op het knopje van de lift te drukken. ’s Middags zijn we met zijn drieën naar opa en oma Van Mierlo geweest. Ook daar heeft Bas druk achter de blokkenwagen heen en weer gelopen.
Op 10 maart was het slecht weer (veel natte sneeuw). We zijn dan ook niet buiten geweest vandaag en hebben fijn met Bas gespeeld. Bas heeft erg slecht geslapen! Toen wij nog niet in bed lagen, is hij 2 x huilend wakker geworden en ’s nachts is hij om 01.30, 03.30 en 04.00 uur wakker geweest. Wat er met hem aan de hand is, weten we niet. Misschien toch last van doorkomende tandjes?
Mark moest op 11 maart, onze 2e trouwdag, weer gaan werken na zijn vakantie. Bas en ik zijn ’s ochtends al vroeg boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn tante Maartje, Eline en opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Avonds hebben we met zijn drietjes gegourmet. Het was erg gezellig en we hebben lekker gegeten.
Op 12 maart is Ellen, die bij mij op het gymnasium in de klas gezeten heeft, op bezoek geweest. Het was heel leuk elkaar na ruim 15 jaar weer te zien/spreken! Bas was wat verlegen en wilde alleen maar bij mij op schoot. ’s Middags is Bas bij tante Maartje geweest, omdat ik naar de tandarts moest. Toen ik ging, moest hij hard huilen, maar daarna heeft hij heel lief gespeeld met de prinsessen-loopauto van Eline. Voordat Bas en ik weer naar huis gingen, hebben we samen met tante Maartje Eline uit school gehaald. ’s Avonds heeft oma Van Aerle op Bas gepast, omdat ik naar zwangerschapspilates moest en Mark een teamuitje had. Bas heeft fijn met oma op de grond gespeeld, gooide steeds de toren om die oma bouwde en hij heeft aardig wat rondjes om de salontafel gelopen.
Mariëlle en Marijn zijn op 13 maart op bezoek geweest. Bas heeft even met Marijn gespeeld, maar moest gauw genoeg toch naar bed, omdat hij moe was. Het was alweer even geleden dat we Mariëlle en Marijn gezien hadden, maar toch merk je goed dat Bas hen wel kent; hij was een stuk minder verlegen dan gisteren bij Ellen. ’s Middags hebben we bij opa en oma Van Aerle geluncht. Het was gezellig. Bas heeft lekker zitten smullen van zijn boterham, heeft rondgewandeld met de poppenwagen en op de grond gespeeld met speelgoed uit de speelgoedkist. ’s Avonds heeft oma Van Mierlo op Bas gepast, maar Bas lag al in bed.
Als we met Bas beneden in de hal zijn, dan probeert hij de trap op te klimmen. Hij kan de eerste tree opklauteren, verder laten we hem niet klimmen.
Na de pap laten we Bas soms op onze slaapkamer spelen, zodat we zelf nog even kunnen blijven liggen. Hij speelt dan op de grond, kruipt in en uit de schuifkast en als we hem op bed tillen, zit hij tussen ons in, gaat staan en laat zich dan achterover vallen. Hij kan nu ook zelf op ons bed klimmen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative