Untitled
22 maa 2013
week 68: 14 t/m 20 maart

Op 14 maart zijn we door de sneeuw naar de supermarkt gewandeld. Toen Bas ’s middags wakker werd, moest hij erg huilen; hij had zó’n verdriet. Ik heb een tijdje met hem op de arm rondgelopen en als ik hem op de grond zette, ging hij op zijn knietjes zitten, stak zijn armpjes omhoog en liet zich dan voorover op zijn handjes vallen. Zo zielig als je niet weet wat er aan de hand is. Gelukkig heeft hij wel goed gegeten en goed geslapen.
We zijn op 15 maart naar verloskundige Anja geweest. Bas was erg lief. Toen we thuis waren, heeft Bas een hele tijd geslapen. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. Bas heeft weer rondgewandeld met de poppenwagen. We hebben boodschappen gedaan en zijn naar de markt geweest. Ook ’s middags heeft Bas weer goed geslapen.
Op 16 maart zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Lars was er ook. Bas heeft met Mark en Lars op de bank gespeeld en druk heen en weer gewandeld met de blokkenkar.
Op 17 maart zijn we ’s middags bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. Bas heeft lief gespeeld met Esther en Lars en het was gezellig.
Bas en ik zijn op 18 maart bij Lieke en Julian op bezoek geweest. Het was de eerste keer dat we in hun nieuwe huis kwamen, in de straat waar ik vroeger zelf gewoond heb. Wel grappig; op de kamer waar Julian nu slaapt, heb ik vroeger vaak gespeeld met een vriendinnetje van de basisschool. We hebben met zijn vieren geluncht. Het was gezellig weer bij te kletsen; het was alweer even geleden dat we Lieke gezien hadden.
Corine kwam op 19 maart op bezoek. Het was erg gezellig en Corine heeft ons goed verwend met een lekker warme pyjama voor Bas en een knuffel voor de baby. Ze heeft Bas niet zo heel lang gezien, want hij heeft maar liefst van 10.00 tot 13.15 uur geslapen! Toen tante Willeke ’s middags op bezoek kwam, heeft Bas trots laten zien hoe goed hij kan lopen. Na het eten zijn oma en opa Van Aerle gekomen om op Bas te passen, omdat wij naar de verjaardag van oom Anton waren.
Op 20 maart heeft het weer veel gesneeuwd. We zijn, samen met tante Maartje en Eline, bij opa en oma Van Aerle geweest. Na de lunch hebben Bas en Eline een hele tijd met de poppenwagen rondgewandeld; Bas aan de ene kant en Eline aan de andere kant. Bas had de grootste lol. Na de boodschappen heeft Bas erg goed geslapen; hij was erg moe van het spelen, kruipen en lopen!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative