Untitled
12 apr 2013
week 71: 4 t/m 10 april

Op 04 april is Fanny ’s ochtends op bezoek geweest. Bas heeft er nog even bij gezeten, omdat hij zijn fruithap nog niet op had; daarna is hij lief gaan slapen.
We moesten op 05 april weer op controle bij de verloskundige. Bas was erg verlegen toen we in de wachtkamer zaten. Er zat nog iemand anders te wachten en Bas wilde niet spelen zolang zij er zat. Toen we alleen waren, heeft hij wel gespeeld en over de gang heen en weer gekropen. Tussen de middag zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan eten. Helaas waren tante Maartje en Eline er niet, want Eline is vandaag opgenomen in het ziekenhuis. Hopelijk is ze snel weer beter.
Op 06 april hebben Mark en opa Van Mierlo in de tuin gewerkt aan het tuinhuis. Bas heeft veel voor de schuifpui gezeten om naar hen te zwaaien. Bas en ik hebben boodschappen gedaan en zijn naar de bibliotheek geweest.
We zijn op 07 april bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar Bas weer flink gewandeld heeft achter de blokkenkar.
Op 08 april hebben oma Van Aerle, Bas en ik Zus weggebracht naar het opstappunt voor de bus. Daarna hebben we bij opa en oma Van Aerle nog wat gedronken.
Op 09 april is Bas bij opa en oma Van Aerle geweest terwijl ik naar de mondhygiënist moest. We hebben daarna nog wat bij hen gedronken en boodschappen gedaan. Gelukkig mocht Eline vandaag weer naar huis uit het ziekenhuis.
Op 10 april zijn we bij Eline en tante Maartje op bezoek geweest. Bas en Eline hebben fijn gespeeld en rond gesjeesd met de prinsessen-loopauto. Bas kan net met zijn voetjes aan de grond als hij op de loopauto zit, maar af en toe ging het net wat te hard, zodat Bas het niet meer bij kon houden en hij zijn voetjes in de lucht stak.
Bas zegt voortaan “opa” en “oma”, vooral “opa” is favoriet, dat zegt hij heel vaak. Hij probeert steeds tussen de bank en de salontafel op en neer te lopen, zonder zich ergens aan vast te houden. Verder weet hij nu goed hoe hij van de bank en van ons bed af kan klimmen en kan hij zelf draaien met zijn loopwagentje. Eerst liep hij net zolang tot hij ergens tegenaan botste en dan wachtte hij totdat wij het wagentje omdraaide, zodat hij weer verder kon lopen. Nu botst hij ook nog overal tegenaan, maar draait dan zelf zijn wagentje om. En deze week is zijn eerste kiesje doorgekomen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative