Untitled
22 apr 2013
week 72: 11 t/m 17 april

Toen ik op 11 april naar de tandarts moest, is Bas bij opa en oma Van Aerle geweest. Daarna hebben we daar samen nog wat gedronken.
We zijn op 12 april samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas en Eline hebben fijn samen gespeeld.
Op 13 april ben ik met Bas naar de verjaardag van Lieke geweest. Helaas hebben we Julian niet gezien, omdat hij in bed lag. Bas was wat verlegen in het begin, maar heeft daarna toch even fijn gespeeld. Toen het bijna tijd was om te gaan, begon Bas wat huilerig te worden. We zijn nog met oma Van Aerle garen gaan kopen voor het jasje wat oma voor de baby gaat breien en ook in de winkel was Bas huilerig. Hij was erg moe en voelde zich denk ik ook niet helemaal lekker. Hij had ’s avonds wat verhoging (38,6), maar heeft ’s middags gelukkig nog een hele tijd geslapen. ’s Avonds wilde hij zijn avondeten niet. Hij heeft wel een broodje gegeten.
Op 14 april vierde oom Tom zijn verjaardag. Bas heeft met Eline op de trampoline gespeeld, hij heeft met de loopwagen rondgewandeld, met Mark op geschommeld, in de zandbak gespeeld, lekker buiten rondgekropen en heel even met de stoepkrijt gespeeld, al deed hij daar niet veel meer mee dan de krijtjes uit het bakje halen en ze weer terugleggen. Ook vandaag wilde hij zijn avondeten niet en heeft hij weer een broodje gehad.
Oma Van Aerle is op 15 april even in huis geweest om op Bas te passen, omdat ik (alweer) naar de tandarts moest. Bas sliep nog toen ik ging en toen ik thuis kwam, zat hij aan zijn broodje. Hij was wat hangerig en het kostte wat moeite om zijn broodje binnen te krijgen. Hij speelt verder wel gewoon en heeft ook geen verhoging meer, maar eet wat minder makkelijk dan anders. Misschien dat hij last heeft van zijn tandjes?
We zijn op 16 april met de fiets naar de winkel geweest. Bas had vandaag wat diarree. Helaas was er iets niet helemaal goed gegaan en heb ik hem in bad moeten zetten ;-).
Ook op 17 april zijn we op de fiets weggeweest. Bas had de grootste lol, hij zat steeds of te zwaaien, of met 2 handjes in de lucht. We hebben bij opa en oma Van Aerle gegeten en Bas is daarna nog even bij hen gebleven, omdat ik naar de fysiotherapie moest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative