Untitled
24 sep 2018
week 353: 30 t/m 5 september

Op 31 augustus mocht Bas bij Maud op het kinderfeestje komen. Ze zijn naar Kids Plaza in Helmond geweest. Bas heeft het heel fijn gehad.
Mark moest op 1 september toezicht houden bij de zwemles van Bas. Bas heeft weer heel goed zijn best gedaan en hij heeft door het gat gezwommen! Bas en Laura hadden allebei goed gespaard van hun zakgeld en samen met Mark zijn ze daar Lego voor gaan kopen. ’s Middags hebben we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gebracht, waar ze een nachtje gingen logeren. Ze zijn met opa bij tante Monique, oom Anton en Esther op bezoek geweest, hebben bij McDonald’s gegeten en zijn lief gaan slapen.
We hebben Bas en Laura op 2 september weer opgehaald. ’s Middags hebben Bas en Laura gezellig met Mark een film gekeken en daarna zijn we weer naar opa en oma Van Mierlo gegaan, want het was kermis in Bakel. Daar zijn we samen met oma, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar toe geweest. Bas en Laura hebben in de draaimolen (eigenlijk wilde Bas eerst niet; kleine jongetjes worden groot…) en de vliegtuigjes gezeten, en voor de eerste keer ook met Mark in de botsauto’s. Bas vond het soms een beetje spannend, maar vooral ook heel leuk. We hebben gezellig nog met zijn allen frietjes gegeten.
Op 3 september heb ik tussen de middag geholpen met overblijven; eerst bij Laura in de klas, daarna bij Bas en toen nog buiten. Na school hebben we de schoolbieb gedaan. Daarna zijn we schoenen voor Laura en kleren voor Bas en Laura gaan kopen.
Bas en ik zijn op 4 september bij de Jumbo geweest: ze hadden gebeld dat Bas de kleurwedstrijd gewonnen had en dat hij zijn prijsje op mocht komen halen. Hij was zo trots! Hij heeft een bijenhotel en Kinderchocolade gewonnen en thuis heeft hij meteen een plekje voor het hotel gezocht in de tuin. Opa Van Aerle is vandaag eindelijk aan zijn rug geopereerd!
Op 5 september zijn we ’s middags na school bij opa Van Aerle in Eindhoven in het ziekenhuis op bezoek geweest. Tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook. Opa ligt op de 10e verdieping en er is van alles te zien vanuit zijn raam. Op de terugweg zijn we gezellig met zijn drietjes bij McDonalds gaan eten.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative