Untitled
12 nov 2018
week 356: 20 t/m 26 september

Op 20 september heeft Maud bij Bas gespeeld. Er was een ernstig ongeluk gebeurd met een bakfiets en een trein in Oss. Samen met Bas hebben we naar het jeugdjournaal gekeken, waar ze over het ongeluk vertelde en daarna hebben we er nog even met Bas over gepraat. Hij vond het heel erg en hij heeft later nog een keer geroepen toen hij in bed lag om er nog even over te praten, maar hij is daarna lekker gaan slapen.
We hebben op 21 september na school gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan, ik heb een boekje voorgelezen en Bas heeft zelf een boek geschreven .
Op 22 september is Mark met Bas naar de zwemles geweest. Daarna zijn we naar de verjaardag van tante Monique geweest. Na de lunch zijn we naar Eline geweest, die vandaag ook haar verjaardag vierde. Mark is met Laura naar de zwemles geweest en daarna mocht ze gezellig weer mee terug naar het feest. We hebben met zijn allen gegeten en zijn daarna weer naar huis gegaan.
Bas en Laura hebben op 23 september heel lief samen gespeeld: ze hebben de Efteling nagebouwd met de Lego en Duplo. ís Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Het was druk: tante Monique, Esther, tante Friedy, oom Martijn en nog 2 mensen waren er ook. Na het avondeten heb ik gezellig met Bas Skipbo gespeeld.
Op 24 september hebben Bas, Laura en ik na school gezellig spelletjes gedaan. Daarna zijn we voor Laura nieuwe schoenen gaan kopen.
Bas en ik hebben op 25 september na school gezellig met zijn tweetjes spelletjes gedaan. Laura was bij een vriendinnetje spelen.
Op 26 september moesten we na school naar de tandarts. De tanden van Bas en Laura zagen er erg goed uit.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative