Untitled
12 nov 2018
week 357: 27 september t/m 3 oktober

Op 27 september zijn we na school bij Eline geweest. Die werd 12 jaar. En voor de allereerste keer dit jaar was opa Van Aerle er ook bij! Bas en Laura hebben fijn buiten op het veldje gespeeld en Bas heeft gezellig met Daan gespeeld.
Bas heeft op 28 september bij Ruben en Tijn gespeeld. Met zijn drien zijn ze alle kindjes van school af geweest om te kijken of ze Toppeez konden ruilen. s Avonds hebben Mark en Bas gezellig met zijn tweetjes op de Wii gespeeld.
Op 29 september moest Bas met kleren aan zwemmen. s Middags heb ik gezellig met Bas zitten kletsen tijdens de zwemles van Laura. Laura had een natte trui en zei dat Bas er op gespuugd had, maar Bas zei van niet. Natuurlijk mag er niet gespuugd worden, maar liegen vinden we misschien nog wel erger, en n van de twee loog. Ze bleven allebei volhouden dat ze eerlijk waren. Pas na veel tranen (vooral van Laura) zei Bas dat hij toch wel gespuugd had. Voor straf (voor het spugen, maar vooral voor het liegen) moest hij na het douchen naar bed en mocht Laura nog even mee naar beneden.
Bas en Laura hebben op 30 september fijn samen gebowld met wc-rolletjes en stuiterballen. Aan het eind van de ochtend zijn we gezellig even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. s Middags zijn we naar een optreden van Eline gaan kijken in het centrum, samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje en oom Tom. s Avonds had ik een etentje en hebben Bas en Laura samen met Mark frietjes gehaald en hebben die gezellig met/bij opa en oma Van Mierlo opgegeten. Daarna zijn ze samen met Mark nog een ijsje gaan eten bij de frietzaak.
Op 1 oktober hebben we na school de schoolbieb gedaan. Daarna zijn we naar de Praxis geweest en naar de bieb in het centrum. Thuis hebben Bas en Laura gezellig samen de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt.
Bas en ik zijn op 2 oktober naar de Praxis geweest en hebben een cadeautje voor Fynn gekocht, waar Bas zaterdag op het kinderfeestje mag komen. Ook heeft Bas van zijn zakgeld strijkkralen gekocht.
Op 3 oktober heeft Bas fijn bij Fynn gespeeld.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative