Untitled
14 nov 2018
week 360: 18 t/m 24 oktober

Op 18 oktober moest ik ’s ochtends op kantoor werken. Bas en Laura hebben gezellig bij tante Maartje en Eline gespeeld. We hebben er gezellig samen geluncht. Bas was erg verkouden en ’s avonds had hij koorts. ’s Middags hebben we met zijn drietjes lekker op de bank filmpjes liggen kijken.
Bas en Laura hebben op 19 oktober heel veel gevochten samen… We zijn een stukje gaan fietsen.
Op 20 oktober had Bas vakantie van zwemles. We hebben met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn al vroeg naar Schiphol vertrokken om Mark op te halen. We hebben een hele tijd gewacht en iedere keer als de deuren open gingen, stonden Bas en Laura vol verwachting te kijken of ze papa zagen, maar hij kwam maar niet… Helaas stond er op de borden een andere aankomsthal vermeld dan waar Mark door kwam. We zijn met zijn vieren nog vliegtuigen gaan kijken voordat we weer naar huis reden. Thuis hebben we naar de foto’s van Tsjernobyl gekeken.
Bas en Laura zijn op 21 oktober met Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton was er ook. ’s Middags zijn we nog even naar ’t Veldje gefietst, waar Bas en Laura fijn nog even gespeeld hebben.
Op 22 oktober hebben we na school de schoolbieb gedaan.
Bas was op 23 oktober heel gefrustreerd. Ly was bij Laura aan het spelen en toen ze toch niet buiten wilden spelen en Bas wel, werd hij heel boos. Het duurde een hele tijd voordat hij weer rustig was. Bas en Laura hadden met speelzand gespeeld en toen ik ze vroeg of ze op gingen ruimen, gingen ze met de vormpjes gooien en lag de hele kamer onder het zand. Voor straf moesten ze na het eten zonder verhaaltje naar bed.
Op 24 oktober werkte Mark thuis. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Daarna ben ik met Bas naar de Intertoys geweest om te kijken waarvoor hij wil gaan sparen en om te kijken wat hij voor zijn verjaardag wil vragen.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Google Analytics Alternative