Untitled
14 nov 2018
week 362: 1 t/m 7 november

Op 1 november hebben Bas, Laura en ik gezellig spelletjes gedaan na school.
Tante Maartje, oom Tom, Eline, opa en oma Van Aerle zijn op 2 november gezellig bij ons op bezoek geweest.
Op 3 november zijn Laura en ik met Bas naar de zwemles geweest. Daarna zijn we bij opa Van Aerle op bezoek geweest, die jarig was. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas mocht met Eline even naar de winkels. Er was feest bij Ici Paris en daar werden Bas, Laura en Eline geschminkt. ’s Middags hebben Bas en Laura een cadeautje gekocht voor het zakgeld dat ze gespaard hadden. Daarna zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest. ’s Avonds zijn we met de hele familie gaan eten bij de Chinees, omdat opa jarig was. Het was heel gezellig!
We zijn op 4 november bij Koen op kraamvisite geweest. Bas en Laura hebben fijn met Sanne en Evi gespeeld. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Omdat we 20 oktober niet naar de McDonald’s konden omdat Bas ziek was, zijn we bij McDonald’s gaan eten.
Op 5 november hebben we de schoolbieb gedaan. Daarna hebben we de uitnodigingen voor Bas zijn kinderfeestje geschreven en rondgebracht.
Oma van Mierlo heeft Bas en Laura op 6 november van school gehaald. Bas en Laura hebben er fijn gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten. Mark heeft Bas en Laura na zijn werk weer opgehaald.
Op 7 november heeft Eline (uit Laura’s klas) na school bij ons gespeeld. Bas, Laura en Eline hebben fijn samen gespeeld.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Oma Marjo schreef
10 aug 2019
 
Ik heb altijd met veel plezier over jullie "belevenissen" gelezen 😍
 
 
Google Analytics Alternative