Untitled
14 nov 2018
week 359: 11 t/m 17 oktober

Op 11 oktober hadden Bas en Laura een studiedag. We zijn naar KidsPlaza geweest. Dieks, Jonah, Sam en Nathan waren er ook en verder wat het helemaal niet druk. We hebben er gezellig geluncht en Bas en Laura hebben er héél fijn gespeeld!
Ruben en Tijn zijn op 12 oktober bij ons komen spelen. Ze hebben heel fijn met zijn drieën gespeeld en zijn ook verschillende keren op straat gaan fietsen.
Op 13 oktober zijn Laura en ik mee geweest met de zwemles van Bas. Daarna zijn we opa en oma uit gaan zwaaien: die gingen vandaag een dagje met de wensambulance bij tante Willeke op bezoek. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook om opa en oma uit te zwaaien. We hebben gezellig met opa Van Mierlo en Lars geluncht, die bij ons met Mark in de tuin aan het werken waren. ’s Middags zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest en ’s avonds hebben we na het douchen gezellig nog een filmpje gekeken.
We zijn op 14 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we met zijn vieren gaan geocachen en hebben we gezellig van de plaat gegeten.
Op 15 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie, zijn we met zijn vieren naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest. Het was helemaal niet druk en we zijn heel vaak in heel veel attracties geweest. Op de terugweg zijn we gezellig nog bij McDonald’s gaan eten. We hebben een héél fijne dag gehad!
Ik heb op 16 oktober ’s morgens op kantoor gewerkt. Mark was thuis en is met Bas en Laura een stukje gaan fietsen. ’s Middags ben ik met Bas en Laura bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en hebben we de rollator teruggebracht naar de Zorgwinkel in Helmond. We moesten even wachten en Laura had het mandje van de rollator gepakt en samen met Bas ging ze Roodkapje naspelen .
Op 17 oktober vertrok Mark voor een studiereis naar Tsjernobyl. We moesten al om 05:00 uur opstaan. We zijn met Mark naar Schiphol gereden en hebben op het vliegveld met zijn vieren gezellig ontbeten. Toen moest Mark door de douane en hebben Bas en ik nog een tijdje vliegtuigen gekeken. ’s Middags heeft Eline bij ons gespeeld en kwam oma Van Mierlo gezellig even op bezoek.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative