Untitled
12 dec 2014
week 78: 5 t/m 11 december

Op 05 december hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Ik had de (ingepakte) cadeautjes alvast helemaal achter uit onze kast gevist en die even op ons bed onder de dekens gelegd. Ik dacht zeker te weten dat ik de deur van onze slaapkamer dicht had gedaan, maar toen ik Laura even later kwijt was, zat mevrouw onder de dekens de cadeautjes te bekijken ;-). Ze heeft verder lief gespeeld en toen het weer even te stil was, lag ze languit met haar armen onder haar hoofd op Bas zijn bed ;-). We hebben Bas opgehaald, boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline kwamen ook en we hebben met zijn allen geluncht. Na het avondeten werd er hard op de achterdeur geklopt. Bas ging kijken en er stond een zak met cadeautjes op de stoep! Bas en Laura hebben samen de cadeautjes uitgepakt en hebben nog even fijn met hun nieuwe speelgoed gespeeld, voordat ze lief zijn gaan slapen.
Laura en Bas hebben op 06 december fijn gespeeld.
Op 07 december is Laura ’s morgens bij Mark gebleven toen ik met Bas naar de Kleuterkerk ging. Laat in de middag zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Toen we net naar huis wilden gaan, kwamen oom Anton, tante Monique, Esther en Lars. Bas, Laura, Esther en Lars gingen fijn samen spelen; we zijn wat langer gebleven en hebben met zijn allen frietjes gegeten.
Mark heeft op 08 december ’s morgens even thuis gewerkt, omdat ik naar de mondhygiënist moest. Toen ik daarna boodschappen wilde gaan doen met Bas en Laura en ik mijn fiets aan het pakken was, was Laura op de trampoline aan het rondhopsen. De trampoline was nat, maar Laura bleef netjes overeind. Toen Bas zei dat hij ook ging springen, zei ik dat dat niet mocht, omdat Laura anders zou vallen en hij maar alvast op de fiets moest komen zitten, omdat we konden gaan. Maar Bas wilde niet luisteren en sprong Laura omver. Haar broek was helemaal nat en ik moest haar omkleden voordat we op de fiets naar de winkel konden. Even later lag Bas languit op het gras en ook zijn broek was helemaal kletsnat. ’s Nachts werd Laura hard huilend wakker. Ze liet zich wel troosten, maar als ik haar terug wilde leggen, begon ze weer. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ze eindelijk weer ging slapen.
Op 09 december hebben we Bas met de auto naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn Laura en ik bij Corinne op bezoek geweest. Laura was niet helemaal in haar hummetje. Ze mopperde steeds als ik haar op de grond zette en ze wilde niet met het speelgoed wat ik voor haar had meegenomen spelen. Ze heeft bijna de hele op schoot gezeten en een paar keer een rondje om de tafel gelopen, wat ik niet zo fijn vond, omdat ze dan onder de kerstboom doorkroop. De kat vond ze wel heel interessant. Die heeft ze geaaid en iedere keer als ze de kat zag lopen, zwaaide ze ernaar. ’s Middags was Laura hangerig en heeft ze veel gehuild. Na het avondeten heeft ze nog even gespeeld en daarna is ze lief gaan slapen.
We zijn op 10 december voor Bas een jas gaan kopen, wat niet meeviel met Bas en Laura. Bas en Laura zaten een filmpje te kijken, maar Bas was boos als Laura op het gele krukje ging zitten; Laura had haar laarsjes uitgetrokken; Bas wilde niet gaan staan om de jassen te passen; Bas moest plassen (dat mocht, maar ik moest Laura en haar laarsjes dragen, en Bas zijn das, zijn handschoenen en de rugzak met reservekleren; Bas kon/wilde niet zelf op de wc zitten, die moest ik vasthouden, waardoor Laura er op haar sokjes weer vandoor kon gaan. Gelukkig kon ze niet ver weg en kwam ze niet verder dan de kantine). Toen Bas daarna nog even een jas moest passen, sjokte Laura tussen de rekken door. We zijn nog even een boodschap gaan doen, hebben daarna met zijn drieën gegeten (Mark was squashen) en daarna hebben Bas en Laura nog even gespeeld. Laura heeft fijn in bad gespeeld en is daarna lief gaan slapen.
Op 11 december zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. We hebben gezellig samen wat gedronken, Laura heeft fijn gespeeld en samen met opa en oma hebben we geluncht. Laura heeft lekker geslapen en toen ze wakker werd, waren Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Laura heeft niet echt gespeeld; ze heeft de meeste tijd bij ons aan de tafel gezeten om haar koekje te eten. Ze is niet helemaal fit, heeft de hele tijd een flinke snotneus, maar verder lijkt het gelukkig wel goed te gaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative