Untitled
09 jan 2015
week 82: 2 t/m 8 januari

We zijn op 02 januari boodschappen gaan doen. Toen we thuis wegreden, startte mijn auto moeilijk. Dat deed hij de afgelopen dagen wel vaker, maar soms startte hij juist ook heel makkelijk. We hadden de boodschappen gedaan en zaten weer in de auto, en toen deed hij helemaal niets meer… Na een paar keer om hulp vragen, was er iemand die tijd had om te helpen. Hij heeft eerst zelf geprobeerd of hij mijn auto kon starten, maar hij deed echt niets. Hij heeft mijn auto geduwd, zodat ik hem ergens neer kon zetten waar hij er met zijn auto makkelijk bij kon. Met de startkabels startte mijn auto gelukkig meteen. Ik ben langs de garage gereden om te kijken of die open was, heb met draaiende motor de boodschappen met de reservesleutel uit de achterbak gehaald, de kinderwagen ingeladen en ben weer naar de garage gereden. Daarna zijn we met zijn drietjes naar huis gewandeld.
Op 03 januari was het slecht weer. We hebben de kerstboom opgeruimd en Bas en Laura hebben fijn gespeeld, al waren ze af en toe wel weer behoorlijk druk.
We zijn op 04 januari ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Toen Laura ’s middags wakker werd, zijn we met zijn vieren een stuk gaan fietsen.
Op 05 januari zijn we boodschappen gaan doen. Laat in de middag zijn we, Laura in de kinderwagen en Bas op de step, naar de garage gewandeld om mijn auto op te halen. Bas en Laura hebben vandaag heel fijn gespeeld.
Laura en ik hebben Bas op 6 januari naar de peuterspeelzaal gebracht. Toen we thuis waren, hebben we even samen gespeeld en daarna heeft Laura erg lief zelf gespeeld. Na haar middagdutje waren Bas en Laura erg druk. Ze lagen/zaten/stonden samen op de bank en het is een wonder dat ze er niet van af gevallen zijn.
Op 07 januari zijn we boodschappen gaan doen. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en we hebben met zijn allen geluncht. Tante Maartje en Eline kwamen ook nog. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Op 08 januari heeft het echt de hele dag geregend. Omdat we niet naar buiten konden, zijn we maar met de Lego gaan spelen. Bas en ik bouwden de huizen en Laura brak ze weer af ;-).
Laura heeft de fleece-deken ontdekt: die pakt ze van de verwarming af, wandelt er mee door de kamer en dan kruipt ze op de bank en legt ze het dekentje over zich heen. Dan roept ze “mama, kijken” en dan ligt ze helemaal trots te zijn.
Laura vindt het leuk om Bas te duwen als hij op de loopfiets of in de loopauto zit. Nu moet Bas nog even leren dat hij dan niet te hard moet gaan, want dan kan Laura haar eigen beentjes niet meer bijhouden.
Bas en Laura gaan steeds vaker “dansen”. Dan staan ze op één plek en draaien net zolang dezelfde kant op totdat er een (of twee) omvallen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative