Untitled
16 jan 2015
week 83: 9 t/m 15 januari

Op 9 januari hebben we Bas naar de peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben Laura en ik boodschappen gedaan. We hebben gezellig samen fruit gegeten en daarna heeft Laura erg lief gespeeld. Na haar middagdutje hebben Bas, Laura en ik “nijntje geluiden raden” gespeeld.
We zijn op 10 januari met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Laura heeft weer fijn rondgewandeld en we moesten haar goed in de gaten houden, want ze sjeesde steeds tussen de rekken door ;-). ’s Middags mocht Bas een cadeautje gaan uitzoeken en dus zijn we na Laura’s middagdutje met zijn vieren naar de speelgoedwinkel geweest.
Op 11 januari zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura heeft een nopjespuzzel gemaakt en dat ging erg goed. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook. De kindjes hebben fijn samen gespeeld.
Op 12 januari is oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik de eendjes gaan voeren en een stukje gaan wandelen. Laura is vandaag voor de eerste keer zelf in de kinderstoel geklommen. Ze kan niet in haar eigen stoel klimmen, maar in die van Bas lukt het haar wel ;-).
We hebben op 13 januari Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht op de fiets. Daarna hebben Laura en ik boodschappen gedaan. Onderweg terug naar huis regende het. We hebben samen fruit gegeten en daarna heeft Laura lief gespeeld. Toen we Bas gingen ophalen, weer op de fiets, was het droog toen we thuis vertrokken, maar eenmaal onderweg begon het weer te regenen. Na Laura’s middagdutje hebben we gezellig met zijn drietjes even met de Lego gespeeld.
Op 14 januari zijn we boodschappen gaan doen. In de winkel kwamen we oma Van Aerle tegen. We zijn bij opa en oma op bezoek geweest. Laura heeft fijn gespeeld, torentjes gebouwd en een nopjespuzzel gemaakt. Tante Maartje en Eline kwamen ook en we hebben met zijn allen geluncht.
Op 15 januari zijn we met Eefje en Sjoerd naar Monkey Town in Helmond geweest. Bas, Laura en Sjoerd hebben zich erg goed vermaakt! Ze hebben op de trampolines gesprongen, in de ballenbak gespeeld, zijn van de glijbanen gegaan en hebben met de bouwblokken gespeeld. We hebben gezellig wat gedronken en een koekje gegeten en daarna hebben de kindjes fijn nog even gespeeld. Toen Bas boven aan een glijbaan zat, durfde hij niet naar beneden en ben ik met hem op schoot van de glijbaan gegaan. Ik ben daarna ook met Laura van diezelfde glijbaan gegaan, en die klom meteen zelf weer het trapje op en ging alleen van de glijbaan af. Bas zat weer boven aan de glijbaan, maar durfde niet alleen naar beneden. Hij wachtte tot Laura ook boven was, ging naast haar op de glijbaan zitten, pakte haar beentje vast en zei: “Kom maar, Laura, het is niet eng” en toen gleden ze samen naar beneden ;-). Laura lag op de terugweg in de auto al snel te slapen. We hebben nog even boodschappen gedaan. Bas en Laura hadden allebei een ballon, maar het waaide zó hard, dat Bas zijn ballon echt de lucht in ging en over de winkel heen waaide…
Laura puzzelt steeds vaker. Ze pakt regelmatig een nopjespuzzel en dat gaat steeds beter. Ook het bouwen van torentjes en met Lego-blokken gaat steeds beter.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative