Untitled
23 jan 2015
week 84: 16 t/m 22 januari

Op 16 januari hebben Laura en ik een boodschap gedaan nadat we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht hadden. Na Laura’s middagdutje zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Bas, Julian en Laura hebben fijn gespeeld! Het ging er af en toe wel een beetje wild aan toe, toen ze achter elkaar aan renden en met de loopfietsjes en -auto’s achter elkaar aan gingen.
Op 17 januari zijn Bas, Laura en ik met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje, oom Tom en Eline bij de HEMA gaan ontbijten. Tante Willeke kwam ons ophalen en we zijn samen naar het centrum gefietst. Laura zei steeds “Winke!” Het was erg gezellig. Laura heeft niet zo veel gegeten, maar wel mijn hele thee en bijna een heel pakje melk opgedronken. Ook heeft ze flink zitten sjansen met een jongetje die aan het tafeltje naast ons zat. We hebben nog even een boodschap gedaan en zijn toen naar huis gegaan. ’s Avonds zijn we met zijn viertjes bij een pannenkoekenrestaurant gaan eten. Laura is erg lief geweest. Ook vanavond heeft ze niet heel veel gegeten; 2 (grote) knakworsten en met een steeltje friet heeft ze een schaaltje appelmoes leeggeschept. Ze at alleen de frietjes op die zó zacht waren geworden van de appelmoes dat ze ze niet nog een keer kon aflikken ;-). Thuis hebben Bas en Laura nog even fijn samen in bad gespeeld.
We zijn op 18 januari bij opa en oma Van Aerle oliebollen gaan eten. Tante Willeke, tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Esther was er ook en later kwamen ook tante Monique, oom Anton en Lars. Laura heeft gepuzzeld en fijn gespeeld. Oma Van Mierlo had ook nog oliebollen gebakken. Laura heeft vandaag voor het eerst “opa” en “oma” gezegd. (Eerst zei ze “papa” tegen Mark en “mama” tegen mij en “pa” tegen de opa’s en “ma” tegen de oma’s).
Op 19 januari kwam oma Van Aerle na de lunch bij ons om op Laura te passen, terwijl ik met Bas naar de kinderarts ging. Laura heeft ons met oma uitgezwaaid en daarna heeft oma haar in bed gelegd en is ze lief gaan slapen. Toen Laura wakker was, zijn we boodschappen gaan doen. Na het avondeten heeft Mark spelletjes gedaan met Bas en heb ik met Laura met de Lego gespeeld.
Laura en ik hebben Bas op 20 januari op de fiets naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. We hebben samen fruit gegeten en daarna ging Laura “spelen”. Ze klom steeds in Bas zijn kinderstoel en wilde er dan weer uit (dat kan ze niet zelf). Iedere keer als ik haar eruit getild had, had ik me nog niet omgedraaid en dan zat ze er alweer in. ’s Middags kwamen Agnes, Lisa en Tim op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld, al speelden ze pas samen vlak voordat ze weer naar huis moesten gaan.
We zouden op 21 januari boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek gaan, maar toen we bijna bij de winkel waren, zei Bas dat hij moest plassen en dus zijn we maar meteen naar opa en oma doorgefietst. Bas en Laura zijn bij opa en oma gebleven toen ik even snel alleen de boodschappen deed. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Ome Piet kwam ook nog even op bezoek. Toen we aan het lunchen waren, kwamen tante Maartje en Eline ook. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Op 22 januari was Bas ziek en zijn we de hele dag binnen gebleven. Laura heeft lief gespeeld.
Laura zegt steeds: “hop, hop, paardje!” en dan wil ze dat we het liedje zingen of met haar op schoot paardje-rijden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative