Untitled
30 jan 2015
week 85: 23 t/m 29 januari

Op 23 januari was Bas nog ziek. Laura heeft vandaag fijn gespeeld, al heeft ze Bas af en toe wel flink gepest, door zijn Koetje af te pakken of zijn puzzelstukjes op de grond te gooien. Soms was ze juist ook erg lief en ging ze hem speelgoed of een slokje drinken brengen.
Laura en ik zijn op 24 januari al vroeg opgestaan om Eline uit te zwaaien. Ze had vandaag haar “wensdag” en zou om 08.00 uur opgehaald worden. Bas ging niet mee, omdat hij nog niet helemaal beter is. Het had flink gesneeuwd en alles was wit. Opa en oma Van Aerle, tante Willeke, de andere opa en oma van Eline en Eline’s vriendinnetje Janne, haar moeder en zusje waren er ook. We hebben een tijdje gewacht voordat Eline als een echte ster met een super-de-luxe roze limousine met haar naam erop werd opgehaald. Thuis hebben Bas, Laura en ik in de tuin in de sneeuw gespeeld. We hebben een nieuwe Snowy gemaakt, al stond hij niet zo stevig als de vorige, en Bas en Laura hebben even op de slee gezeten, maar dat vonden ze allebei niet zo leuk. ’s Middags zijn we naar de verjaardag van Esther en Ruben in Best geweest. Toen we thuiskwamen, was er van Snowy al niet meer veel over, omdat het flink gedooid had. Na het avondeten hebben Bas en Laura in bad gespeeld.
Op 25 januari zijn we naar de open dag van 2 basisscholen geweest. We zijn eerst bij de Willibrordusschool geweest, waar we een rondleiding kregen van een leerling van groep 8. Ook hebben we Fanny even gesproken. Daarna zijn we naar de Tijl Uilenspiegel geweest, waar Bas nu ook op de Peuterspeelzaal zit. Laura was wat hangerig, had een rode kleur en was moe. Na het eten heb ik Laura naar bed gebracht en toen had ze maar liefst 40 graden! Haar rechterarm was vanaf de pols tot de schouder erg rood en voelde erg warm aan. Ze heeft maar kort geslapen en wilde daarna alleen maar bij mij op schoot op de bank liggen. We hebben samen naar de film van Nijntje en in het fotoboek gekeken, toen heb ik haar weer in bed gelegd. Ze had toen 40,4. Ik heb haar een zetpil gegeven en ze werd na een uur slapen weer huilend wakker. Wel leek de koorts gezakt. Ze is nog even mee naar beneden geweest, heeft een stukje peperkoek gegeten en wat gedronken en nog even rondgewandeld. Het ging een stuk beter met haar dan vanmiddag! ’s Nachts heeft Laura de hele nacht goed doorgeslapen.
Laura werd op 26 januari rond 08.15 uur wakker. Ze had nu maar 37,4. Wel had ze 3 grote rode plekken op haar benen en 1 op haar arm. De plekken voelen warm aan, maar ze heeft er verder geen last van. De vlekken waren ’s middags weer verdwenen. ’s Morgens heeft Laura nauwelijks gegeten, maar wel fijn gespeeld. Ze werd al snel wakker van haar middagdutje en toen was ze erg huilerig en wilde ze steeds dat ik haar optilde en dan klampte ze zich helemaal aan mij vast. Ze wilde “Nijntje en Bumba kijken” en dus hebben Bas en Laura vandaag maar wat vaker televisie gekeken dan anders. Bij het avondeten heeft Laura ook bijna niets gehad.
Op 27 januari heb ik Laura ’s morgens vroeg naar opa en oma Van Aerle gebracht, omdat Mark en ik een afspraak hadden op de basisschool voor Bas. Laura heeft fijn gespeeld, al was ze wel wat hangerig. We hebben nog wat gedronken en gespeeld en ook tante Willeke kwam nog even op bezoek. Laura en ik hebben boodschappen gedaan en zijn daarna Bas gaan ophalen. Laura heeft maar heel even in bed gelegen, voordat ze huilend weer wakker werd. Ze heeft een hele tijd gehuild, wilde niet meer slapen en toen ze mee naar beneden ging, bleef ze zich weer aan mij vastklampen. Gelukkig hebben Bas en Laura later wel nog fijn gespeeld. Bas kwam heel schattig voor Laura staan, met zijn hoofd wat schuin om Laura aan te kijken om haar te vragen: “Zullen we anders samen weer eens een stukje gaan lopen, Laura? Of wil je samen met mij televisie kijken?”
We zijn op 28 januari al vroeg naar de kapper geweest voor Bas. Laura heeft lief bij mij op schoot gezeten en wat door de kapsalon rond gesjokt. Op de terugweg zijn we nog even bij de nieuwe school van Bas geweest om zijn inschrijfformulieren af te geven. Thuis hebben Bas en Laura lief gespeeld. Na haar middagdutje zijn Bas, Laura en ik naar oma Van Mierlo gegaan, die vandaag 65 jaar werd. Lars was er ook. We hebben wat gedronken en gebak gegeten en Bas, Laura en Lars hebben fijn gespeeld en rondgerend. Mark, oom Anton, tante Monique en Esther kwamen later ook. We zijn met zijn allen bij de Chinees gaan eten. Laura heeft niet erg veel gegeten, maar is wel lief geweest. Ze heeft een tijdje op schoot gezeten en fijn met Esther, Lars en Bas rondgewandeld. Laura had weer een flinke rode plek op haar bovenbeen/bil en ’s avonds had ze er ook een in haar nek. Ook was een van haar voetjes flink rood en daar leek ze wel last van te hebben. Ze had 38,4; morgen toch maar even de huisarts bellen.
Omdat Laura op 29 januari ’s morgens maar 36,4 had en er geen vlek te bekennen was, heb ik de huisarts toch nog maar niet gebeld. Als ze later vandaag nog koorts of vlekken krijgt, bel ik morgenvroeg. We zijn ’s morgens vroeg boodschappen gaan doen. Daarna kwamen opa en oma Van Aerle en tante Maartje op bezoek. Laura heeft fijn gespeeld en is lief geweest.
Bas en Laura kunnen heel lief samen televisie kijken, totdat Laura Bas gaat aaien of tegen hem aan gaat hangen, daar moet Bas niets van hebben en dan gaat het er soms wat minder lief aan toe ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative