Untitled
20 feb 2015
week 88: 13 t/m 19 februari

Op 13 februari kwam tante Willeke al vroeg met haar 3 katten bij ons omdat ze een bezichtiging hadden. Ik heb Bas alleen naar de Peuterspeelzaal gebracht, terwijl Laura bij tante Willeke bleef. Ze heeft gezellig bij tante Willeke op schoot gezeten en samen hebben ze naar de katten gekeken. Toen ik Laura ’s morgens uit bed haalde, voelde ze erg warm aan, maar na het ontbijt was dat al een stuk minder en ze speelde ook gewoon. Later in de ochtend had ze 40,3! Ik ben bij Laura in de auto blijven wachten en heb de moeder van Finn gevraagd of ze Bas mee naar buiten wilde nemen. Bas is met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest en ik ben met Laura thuis gebleven. Ze heeft maar 1,5 uur geslapen en werd toen huilend wakker. Ze voelde warm aan, was erg onrustig en trilde helemaal. Samen hebben we op de bank naar een filmpje liggen kijken. Iedere keer als ik op moest staan, werd ze erg verdrietig en riep ze: “mama, oot!” “mama, bank!” en “mama, kom!” Ze heeft niet veel gegeten vandaag, maar gelukkig heeft ze wel veel gedronken.
Op 14 februari had Laura ’s morgens 37,7. Ze heeft lief gespeeld, maar wilde haar brood niet eten. Wel heeft ze druiven gegeten. Toen Laura ’s middags weer wakker werd, had ze 38,8. Ze is met Mark thuis gebleven en heeft lief televisie gekeken en gespeeld. Na het eten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
We zijn op 15 februari bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ook Laura is steeds vaker aan het puzzelen en de nopjespuzzels kan ze al erg goed. Die doet ze thuis ook steeds vaker. “Poewel maken”, zegt ze dan. En als hij klaar is, kiept ze hem meteen weer om en zegt “nog keer”. Na haar middagdutje zijn Mark en Laura een stuk gaan wandelen (Bas en ik waren carnaval vieren).
Op 16 februari zijn we al vroeg op de fiets naar de winkel geweest. Toen we weer thuis waren, kwamen opa en oma Van Aerle en tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Eerst binnen en later ook lekker in de tuin. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik een stuk gaan wandelen. Toen we thuis vertrokken, zat Laura in de kinderwagen, maar ze heeft vandaag voor het eerst ook een heel stuk zelf gelopen. Dat vond ze erg leuk!
Op 17 februari werd Laura huilend wakker uit haar middagdutje. Ze huilde en krijste en was alleen stil als ze bij mij op schoot mocht zitten of als ik haar optilde en met haar rondliep. Na een half uur was het weer over en heeft ze weer fijn gespeeld. We zijn ’s middags bij tante Willeke op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en vooral veel speelgoed uit de speelgoedkist gehaald ;-).
Laura heeft op 18 februari ’s morgens weer hard gehuild. Ik heb geen idee wat er dan met haar aan de hand is. Na een half uurtje is het huilen over en de rest van de dag was er niets meer aan de hand. Omdat Bas helemaal onder de rode vlekjes/bultjes zat, zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest om op Bas en Laura te passen, zodat ik boodschappen kon gaan doen. Laura heeft vandaag lief gespeeld.
Op 19 februari heeft Laura lief gespeeld. Omdat Bas ziek is, zijn we vandaag niet weg geweest.
Het mysterie van het 3e konijn is opgelost: Linda zag Laura’s knuffel op de verjaardag van ome Piet en had er zelf nog zo een liggen. Ze had hem bij ons door de brievenbus gedaan en daar heeft Laura hem opgeraapt. Het viel me pas op dat we er 3 hadden, toen ze ineens alle 3 bij elkaar lagen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative