Untitled
06 maa 2015
week 90: 27 februari t/m 5 maart

Laura is op 27 februari bij tante Maartje en oom “Pom” geweest, omdat ik met Bas mee ging op “schoolreisje”. Laura heeft mee Eline naar school gebracht en daarna heeft ze fijn gespeeld! Ze was zo moe van het spelen dat ze bij oom Tom op de bank ging liggen en zei dat ze ging slapen ;-). Na Laura’s middagdutje zijn we bij Hilke, Finn en Lis op bezoek geweest. De kindjes hebben erg fijn gespeeld! Laura en Lis hebben samen gepuzzeld. Finn vond het maar niets als Laura met Bas en hem wilde spelen, want, zo zei hij: “ik speel alleen met jongens” ;-). Wel typisch dat op het laatst Laura en Lis met de auto’s aan het spelen waren, en Bas en Finn met de My little ponies ;-).
Op 28 februari zijn Bas, Laura en ik al vroeg boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren op kraamvisite geweest bij Hein, Willemiek, Sanne en baby Evi. Bas, Laura en Sanne hebben heel fijn gespeeld! Vooral de tent en de stuiterbal vonden Bas en Laura erg leuk. Toen Laura in haar bed lag voor haar middagdutje riep ze steeds “een-twee-huppppppsakeeeeee!” Ze ging niet slapen en na een tijdje hebben we haar maar weer uit bed gehaald. Ze heeft vandaag voor de allereerste keer overdag niet geslapen en er was ’s avonds niet van te merken dat ze meer moe was dan anders.
We zijn op 01 maart met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars gaan brunchen. Het was gezellig en de kindjes zijn lief geweest. Na de brunch zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ook daar hebben de kindjes nog even fijn gespeeld. Laura heeft ook vandaag haar middagdutje overgeslagen.
Op 02 maart zijn Bas, Laura en ik op de fiets naar het centrum geweest. We hebben een boodschap gedaan en zijn daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Vanmiddag heeft Laura haar middagdutje wel gedaan. Toen ze wakker was, hebben we samen gekleid en een spelletje gedaan.
Laura en ik hebben Bas op 03 maart naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Na haar middagdutje hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Ze waren het soms niet met elkaar eens en dan waren ze even wat minder lief voor elkaar, maar ze hadden vooral veel lol samen, behalve toen Laura viel en daarbij op haar tong beet. Gelukkig was het bloeden redelijk snel voorbij.
Op 04 maart hebben Bas en Laura fijn gespeeld! Ze hebben gekleid en veel gekleurd/gestift, samen rond de tafel gecrost met de poppenwagen en de loopfiets. Na Laura’s middagdutje hebben ze fijn samen in bad gespeeld.
Laura is op 05 maart bij opa en oma Van Aerle geweest, toen ik met Bas naar de huisarts moest. Toen Bas en ik haar weer kwamen halen, hebben we gezellig met zijn allen wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn gespeeld. We zijn nog even een boodschap gaan doen en toen we thuis aan het lunchen waren, kwam oma Van Mierlo op bezoek. Na Laura’s middagdutje zijn we met zijn drieën een stukje gaan wandelen. We zijn eerst bij de eendjes gaan kijken en daarna zijn we naar het speeltuintje geweest. Bas en Laura wilden ook nog even bij de pauw kijken en daarna weer naar huis gewandeld. Laura heeft bijna het hele stuk zelf gelopen en alleen het laatste stukje in de kinderwagen gezeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative