Untitled
13 maa 2015
week 91: 6 t/m 12 maart

Op 06 maart hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we samen met Hilke en Lis naar het centrum gewandeld. We hebben boodschappen gedaan en zijn daarna weer terug naar huis gewandeld. Op de terugweg hebben Laura en Lis een flink stuk zelf gelopen, maar toen Laura langs de drukke weg weer in de kinderwagen moest, was ze het daar niet mee eens en heeft ze flink gemopperd. We zijn nog even gestopt bij het speeltuintje. Op het mopperen van Laura na was het erg gezellig! Na Laura’s middagdutje zijn we met zijn drieën boodschappen gaan doen.
We zijn op 07 maart met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. ‘s Middags kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben getekend en fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura een hele tijd fijn in bad gespeeld.
Op 08 maart ging Mark met opa op pad. Het was erg mooi weer en Bas, Laura en ik zijn een stuk gaan wandelen. Bas en Laura hebben fijn in een speeltuintje gespeeld en daarna zijn we naar de paardjes gaan kijken. Laura stond heel enthousiast bij het hek “haaalllooo, paardje” te roepen, maar toen de paardjes te dichtbij kwamen, vond ze het toch wat te spannend. Op de terugweg wilde Bas niet meer lopen. Hij ging in de kinderwagen zitten en Laura heeft hem geduwd ;-). Na Laura’s middagdutje zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Lucy, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Laura heeft fijn gespeeld. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Op 09 maart kwamen opa en oma Van Aerle even een kopje koffie drinken. ’s Middags zijn we een stuk gaan wandelen. We zijn deze keer zonder kinderwagen gegaan en Laura heeft heel goed een flinke ronde gewandeld.
Laura en ik hebben Bas op 10 maart naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna hebben we boodschappen gedaan. Na Laura’s middagdutje zijn we met zijn vieren naar het Zandbos geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest en daarna mochten ze nog even mee naar beneden, want opa en oma Van Aerle kwamen nog even op bezoek.
Op 11 maart was het onze 4e trouwdag. We zijn met zijn vieren naar het Spoorwegmuseum in Utrecht geweest. Bas en Laura hebben zich goed vermaakt, ondanks dat er veel dingen waren waar ze nog wat te jong voor waren. Op de terugweg heeft Laura lekker geslapen in de auto. Toen Mark en ik ’s avonds gingen uiteten, kwam tante Willeke op Bas en Laura passen. De kindjes waren erg lief, maar we waren nog geen 10 minuten weg toen Bas achterover viel toen hij aan het rennen was. Hij viel op zijn achterhoofd, zijn tong bloedde en hij was flink overstuur. Omdat tante Willeke niet zo goed wist wat ze moest doen, zijn opa en oma Van Aerle even gekomen. Oma en tante Willeke hebben Laura in bed gelegd, terwijl opa bij Bas bleef.
Op 12 maart zijn we boodschappen gaan doen en daarna naar de Praxis geweest. Daar hebben we potgrond en bloembakken gehaald voor de moestuintjes van Albert Heijn. Na Laura’s middagdutje hebben we de plantjes verpot en met zijn drietjes in de tuin gespeeld. Bas en Laura hebben fijn geschommeld, gegleden en op de trampoline gesprongen. Ook hebben ze de visjes gevoerd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative