Untitled
27 maa 2015
week 93: 20 t/m 26 maart

Laura en ik hebben Bas op 20 maart naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Samen met Mark hebben we Bas weer opgehaald. Na Laura’s middagdutje zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest; die zijn vandaag weer thuisgekomen van vakantie. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
We zijn op 21 maart na het avondeten naar oom Anton geweest, die zijn verjaardag vierde. Laura heeft zich goed vermaakt. Ze was lekker vrij naar andere mensen toe en heeft lekker gesnoept ;-). Ze is ook regelmatig bij Pluisje gaan kijken, samen met Esther. Mark is nog gebleven, terwijl ik alvast met Bas en Laura naar huis ging.
Op 22 maart zijn we op kraamvisite geweest bij baby Anieke van Roel en Monique (een oud-collega van Mark) in Leiden. Marieke (ook een oud-collega) kwam ook nog even. Vanuit hun appartement konden we mooi over de grachten kijken en zagen we veel vliegtuigen overvliegen. Laura vond het leuk om naar buiten te kijken. We hebben er een beschuit met muisjes gegeten en Bas en Laura samen een pannenkoek. Laura heeft fijn gespeeld en op de loopfiets van Anieke rondgereden. Ze kroop gezellig bij Marieke op schoot ;-). We zijn naar Wassenaar gereden om naar zee te gaan, maar omdat Bas en Laura allebei in de auto in slaap gevallen waren, hebben we een tijdje in de auto zitten wachten. Toen Laura wakker werd, hebben we Bas ook wakker gemaakt en zijn we naar het strand gewandeld. Jammer genoeg waren Bas en Laura niet zo erg in hun hummetje en zijn we niet zo heel lang aan zee gebleven. We hebben onderweg bij McDonalds gegeten. Thuis heeft Laura nog even gespeeld en daarna zijn Bas en Laura naar bed gegaan.
We hebben op 23 maart even met zijn drietjes in de tuin gespeeld. Omdat Bas ’s morgens diarree had en ik ook niet helemaal fit was, zijn we verder niet weg geweest.
We zijn op 24 maart met zijn vieren naar de Peuterspeelzaal geweest. Mark en ik hadden een gesprek met juf Astrid over de ontwikkeling van Bas. Laura heeft fijn gespeeld en na het gesprek heeft Mark Laura en mij naar huis gebracht. Laura en ik zijn boodschappen gaan doen. Toen we Bas opgehaald hadden, zijn we nog even bij Koppelmans een paastak gaan halen. Toen ik Laura om 16:30 uur toch maar eens wakker ging maken, had ze 38,7. Ik moest haar optillen en iedere keer als ik haar even neerzette, begon ze hard te huilen. Na het eten heeft ze fijn bij mij op schoot naar Nijntje gekeken. Ze had 38,9 toen ik haar naar bed bracht. Ze is lekker gaan slapen.
Op 25 maart werd Laura weer wakker uit haar middagdutje met 38,9 en was ze weer huilerig. Laat in de middag kwamen opa en oma Van Aerle nog even op bezoek. Na het avondeten heeft Laura fijn in bad gespeeld. Daarna is ze lief gaan slapen.
Op 26 maart zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. Na Laura’s middagdutje hebben we gezellig met zijn drietjes gekleid.
Bas en Laura vinden het leuk als de kaarsjes aan zijn en dus hebben we nu iedere keer dat we gaan eten de paaskaarsjes aan.
Laura wil alles leren. Ze wijst de hele dag van alles aan en vraagt dan: “mama, is dat?”
Ze laat Nijntje ook alles zien. Als ze wat ziet dat ze interessant vindt, pakt ze Nijntje, draait haar kop naar datgeen wat ze leuk vindt toe en zegt: “Kijk, Nijntje”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative