Untitled
03 apr 2015
week 94: 27 maart t/m 2 april

Op 27 maart hebben Laura en ik Bas op de fiets naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna heeft Laura fijn gespeeld. We zijn met de auto Bas weer gaan ophalen en hebben boodschappen gedaan. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Laura heeft lekker gesmuld van de poffertjes! Tante Maartje en Eline waren er ook. Na Laura’s middagdutje hebben we een tent gemaakt met een oud dekbedovertrek over de eettafel.
Op 28 maart zijn Bas en Laura bij Mark thuis gebleven, toen ik bij tante Willeke in huis was voor de Open-Huizen-dag. Bas en Laura hebben met vlagen lief gespeeld, maar waren met vlagen ook behoorlijk druk en niet zo lief… ;-)
We zijn op 29 maart ’s middags bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Annie, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld en verstoppertje gedaan.
Laura, Bas en ik zijn op 30 maart gaan wandelen. Omdat het begon te regenen toen we onderweg waren, is het maar een korte wandeling geworden.
Op 31 maart hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht, daarna hebben we boodschappen gedaan. Toen zijn we oma Van Aerle op gaan halen, om samen bij tante Zus op bezoek te gaan. ’s Middags waren Bas en Laura erg druk. Wel hebben ze samen veel plezier gehad. Ze hebben doktertje gespeeld, Laura kwam met haar gezicht helemaal onder de stift helemaal blij de keuken binnenwandelen (“kijk, mama!”), ze gingen samen rondjes draaien totdat er iemand omviel en ze hebben samen Bumba gekeken, maar af en toe ging het ook wel eens mis en reed Bas bijvoorbeeld Laura omver met zijn loopauto. Toen Bas Laura even te vervelend vond, zei hij tegen haar: “Ik ga een baan zoeken, net als papa…”
We zijn op 01 april bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Oma had onze oude Playmobil tevoorschijn gehaald en daar hebben Bas en Laura fijn mee gespeeld.
Op 02 april zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. Bas en Laura hebben weer fijn gespeeld, verstoppertje gedaan, samen gekleurd en samen in hun fotoboek zitten kijken, totdat Laura te snel bladerde naar Bas zijn idee en toen kregen ze ruzie . Ook hebben ze weer in de tent gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative