Untitled
10 apr 2015
week 95: 3 t/m 9 april

Op 03 april hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en boodschappen gedaan. Het was erg druk in de winkel. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Omdat Laura nogal lang sliep, hebben we haar toch maar uit bed gehaald. Ze was erg vrolijk en ging gezellig mee naar beneden. Toen Bas en Eline naar buiten gingen, stond Laura voor de raam te zwaaien ;-). Tante Maartje en ik hebben met Laura gespeeld en zijn daarna ook nog even naar buiten gegaan. Ze heeft heerlijk genoten op de schommel! Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stuk gaan wandelen. We zijn bij de treinen gaan kijken. Laura heeft maar een klein stukje zelf gelopen, verder wilde ze gedragen worden.
Oma Van Mierlo kwam op 04 april op bezoek. Ze bracht de paasmandjes die Bas en Laura gekleurd hadden en waar de Paashaas wat ingedaan had. Bas, Laura en ik zijn ’s middags bij tante Zus op bezoek geweest. Tante Maartje, Eline, tante Willeke en oma Van Aerle waren er ook. Eerst hebben we paaseitjes gezocht in de tuin bij het Hospice. Daarna zijn we een stuk gaan wandelen. We zijn bij de hertjes geweest en Bas, Laura en Eline hebben geschommeld en op de wipkip gezeten. Na de wandeling hebben we bij tante Zus nog wat gedronken. Het was erg gezellig en de kindjes én Zus hebben er erg van genoten.
Op 05 april, 1e Paasdag, kwam tante Willeke bij ons ontbijten. Het was erg gezellig. Na het ontbijt heeft Laura fijn gekleid en we hebben in de tuin gespeeld. Laat in de middag gingen we naar tante Willeke toe. Opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben paaseitjes gezocht in de tuin. We zijn met zijn allen gaan eten bij Dinertijd in Asten. We hebben lekker gegeten, het was gezellig en Bas en Laura zijn allebei erg lief geweest.
Op 06 april zijn we ‘s middags naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, Esther en Lars waren er al en later kwam ook oom Anton. Bas, Laura, Esther en Lars hebben paaseitjes gezocht in de tuin en we hebben gezellig met zijn allen gegeten.
Laura en ik hebben Bas op 07 april naar de Peuterspeelzaal gebracht en opgehaald. Na Laura’s middagdutje zijn we naar de kinderboerderij gefietst. We hebben er even rondgewandeld en zijn daarna nog even naar de spoorwegovergang gefietst om naar de treinen te kijken.
We zijn op 08 april op de fiets boodschappen gaan doen. Na Laura’s middagdutje hebben we fijn nog even in de tuin gespeeld. Laura heeft erg genoten van het schommelen. Het is wel iedere keer vervelend als we weer naar binnen moeten, dan begint ze heel hard te huilen omdat ze nog wil schommelen en glijden.
Op 09 april kwamen opa en oma Van Aerle ’s middags op bezoek. We hebben in de tuin lekker van het zonnetje genoten. Bas en Laura hebben fijn gespeeld op de schommel, de glijbaan, de trampoline en met de stoepkrijt. Na het avondeten hebben we met zijn vieren ook nog even fijn buiten gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative