Untitled
24 apr 2015
week 97: 17 t/m 23 april

Op 17 april hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we schoenen gaan kopen voor Laura. Bas heeft nu maat 24 en Laura heeft al maat 22/23. Daarna zijn we bij tante Zus op bezoek geweest. Laura heeft een banaantje gegeten en een kleurplaat voor tante Zus gemaakt. We hebben de auto thuis neergezet en zijn met de fiets Bas weer op gaan halen. Bas had een traktatie gekregen en hij had helemaal uit zichzelf zijn snoepjes met Laura gedeeld; zo lief! Toen Laura op de commode lag, zei ze “solly” tegen mij. Ik zei dat ze niets gedaan had en dat ze dan ook geen sorry hoeft te zeggen. Ze keek me aan en toen sloeg ze tegen mijn arm ;-). Na het avondeten zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Friedy en ome Martijn, Martijn en Elise, hun kindjes Anais en Simon en de ouders van Elise (die wonen allemaal in Frankrijk) en oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. De kindjes hebben fijn samen gespeeld.
Op 18 april heeft Mark de hele dag bij opa Van Mierlo gewerkt. ’s Morgens ben ik met Bas en Laura boodschappen gaan doen. Na Laura’s middagdutje zijn we op de fiets naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Oom Anton was ook aan het werken en tante Monique, Esther, Lars en Thijs (een vriendje van Lars) waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld en lekker in de tuin rondgerend. We hebben met zijn allen frietjes gegeten, daarna is Bas met Mark met de auto mee naar huis gereden en ben ik met Laura naar huis gefietst. Ik heb een heel stuk terug moeten fietsen, omdat Laura Nijntje had laten vallen en pas na een hele tijd zei dat ze Nijntje kwijt was… Thuis hebben Bas en Laura nog even fijn in bad gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Laura had op 19 april 38,6 toen ze wakker werd en ze was erg huilerig. Ze heeft de hele morgen op de bank gelegen en toen ik haar ’s middags in bed legde, had ze 39,5. Ze was hangerig en wilde alleen bij Mark of mij op de bank liggen. Na een tijdje zei ze opeens dat ze buiten wilde spelen. Ze heeft fijn in de zandbak gespeeld, de visjes gevoerd en fijn geschommeld.
Op 20 april zijn we na Laura’s middagdutje bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Na het avondeten zijn Bas en Laura met Mark mee gaan tanken en naar de Praxis geweest.
Laura en ik hebben Bas op 21 april naar de Peuterspeelzaal gebracht en hebben daarna gezellig een boodschap gedaan. Na Laura’s middagdutje hebben we een cadeautje voor Eline’s communie gekocht en daarna sandaaltjes voor Laura. Bas en Laura zijn allebei erg lief geweest. Op de terugweg hebben Bas en Laura nog even in een speeltuintje mogen spelen.
Op 22 april zijn we ’s middags bij Finn (die zat bij Bas op de Peuterspeelzaal) en Lis gaan spelen. Laura ging in de kinderwagen en Bas is voor de eerste keer op zijn eigen fiets mee geweest. We hebben bij Finn thuis wat gedronken en daarna hebben Bas, Laura, Finn en Lis heel fijn in een speeltuintje in de buurt gespeeld. Toen Bas en Laura in bad zaten, kwam tante Willeke met de katjes bij ons omdat er bezichtigingen waren in haar huis. Ze heeft mee Bas en Laura in bed gelegd.
Eefje en Sjoerd zijn op 23 april op bezoek geweest. Laura, Bas en Sjoerd hebben veel plezier gehad samen. Ze hebben een hele tijd lekker in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative