Untitled
01 mei 2015
week 98: 24 t/m 30 april

Op 24 april hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en boodschappen gedaan. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn in de tuin gespeeld. Mark heeft nieuwe nachtlampjes bij Bas (van Planes) en Laura (van Frozen) opgehangen.
Bas, Laura en ik zijn op 25 april boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we bij tante Willeke geweest; die vierde haar verjaardag. Opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Zus waren er ook. Laura heeft fijn getekend, met de bal gespeeld en ook nog even in de tuin gespeeld. We hebben met zijn allen broodjes gegeten.
Op 26 april zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben lief gespeeld. Daarna zijn we met zijn viertjes pannenkoeken gaan eten bij Pannenkoeken Enzo in Helmond. Laura heeft goed gegeten en is erg lief geweest. Toen Bas een stukje chips op de bank had gevonden, zei hij tegen Laura: “Ik zal even kijken of ik voor jou ook een stukje kan vinden”. ;-)
We zijn op 27 april, Koningsdag, met zijn vieren een stukje gaan wandelen. Laura is voor de eerste keer mee geweest op de driewieler, dat vond ze erg leuk, al hebben we haar met de duwstang geduwd, omdat ze haast niet bij de trappers kan. ’s Middags zijn we naar de Bikkels geweest. We hebben wat punten gezocht voor geo-catchen en Bas en Laura hebben fijn gespeeld op de zandverstuiving en in het speeltuintje.
Op 28 april hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna gezellig samen boodschappen gedaan. ’s Middags kwamen tante Willeke en de 3 katjes bij ons omdat er een bezichtiging was in haar huis. Tante Willeke is gezellig bij ons blijven eten. Terwijl ik aan het koken was, waren Bas en (vooral) Laura niet zo lief. Toen het eten klaar was, lagen de stukjes van 3 puzzels van 100 stukjes allemaal op de grond door elkaar en 1 vloertegel was voor het grootste deel blauw gestift…
We zijn op 29 april boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Toen tante Maartje en Eline er ook waren, hebben we gezellig met zijn allen geluncht.
Op 30 april waren Bas en Laura erg vervelend; ik kan me niet herinneren dat ze ooit een hele dag zo slecht geluisterd hebben als vandaag. Laura heeft met kleurtjes op de muur getekend en ze duwde Bas steeds. Toen Bas en Laura in de tuin speelde, lagen er overal steentjes, de tuinstoeltjes werden over de muur van het speelhuisje in de tuin gesmeten, als Laura in de loopauto zat of wilde gaan zitten, pakte Bas die af, ze stonden met zijn tweeën op de deksel van de zandbak; ze waren gewoon heel vervelend. Gelukkig hebben ze toch ook nog een uurtje lief gespeeld ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative