Untitled
15 mei 2015
week 100: 8 t/m 14 mei

Bas, Laura en ik zijn op 08 mei al vroeg boodschappen gaan doen. We hebben met zijn vieren geluncht en daarna is Mark vertrokken op handbalkamp. Tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen terug van vakantie en die zijn even op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld.
Op 09 mei was Laura achterover van ons bed gevallen. Ze was behoorlijk overstuur en het duurde even voordat ze weer rustig was. Toen Laura het Koetje van Bas had en Bas dat uit haar handen wilde trekken, had hij er per ongeluk ook een hele pluk haar van Laura bij. Laura moest hard huilen, en Bas huilde bijna net zo hard toen hij de haren zag die hij in zijn handen had. Met zijn drietjes zijn we een stukje gaan wandelen en naar de treinen gaan kijken.
Het was Moederdag op 10 mei. Ik had een mooie kalender met foto’s van Bas en Laura gekregen. Na het ontbijt zijn we samen met tante Willeke naar opa en oma Van Aerle gefietst. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren daar ook. We hebben gezellig met zijn allen wat gedronken, Bas, Laura en Eline hebben even op de daktuin gespeeld en we hebben met zijn allen geluncht. Laat in de middag kwam Mark weer thuis van het handbalkamp. We hebben buiten frietjes gegeten en zijn daarna nog even naar de treinen gaan kijken.
Op 11 mei had Mark een dagje vrij. We zijn met zijn vieren naar de Speuldries geweest. Het was erg mooi weer en Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. We hebben samen met opa en oma gegeten en daarna zijn Bas en Laura met Mark mee naar huis gereden en ben ik met opa en oma Van Aerle en oom Tom de spulletjes van tante Zus gaan ophalen.
We zijn op 12 mei bij Agnes, Lisa en Tim op bezoek geweest. Ze wonen tijdelijk in een B&B bij een boerderij. We hebben lekker buiten gezeten en de kindjes hebben heel fijn gespeeld! Er was een groot grasveld met een grote trampoline en een glijbaantje, een zandbak, trapauto’s en een step. Op het bedrijf waren koeien, kippen en een paardje en ze waren bezig op de akkers met tractoren en turbines. Bas en Laura vonden het allemaal erg interessant.
Op 13 mei zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. Toen we net thuis waren, kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn in de tuin gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen geluncht. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik op en neer naar Eindhoven gereden om Mark zijn squashschoenen te brengen; die was hij vergeten.
We zijn op 14 mei met Jeroen, Kim en Karlijn naar Dierenrijk in Nuenen geweest. Ondanks dat Laura haar middagdutje heeft overgeslagen, heeft ze het heel goed volgehouden. Het ging heel goed met Bas, Laura en Karlijn en ze hebben het erg leuk gehad samen. Ze hebben fijn naar de dieren gekeken en in de speeltuinen gespeeld. Daarna hebben we met zijn allen bij ons in de tuin gegeten. Na het eten hebben Bas, Laura en Karlijn fijn nog even in de tuin gespeeld. Het was een geslaagde dag!
Soms als ik op Laura moet mopperen, neemt Bas het voor haar op en zegt: “mama, Laura is nog te klein, die snapt dat nog niet”. ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative