Untitled
29 mei 2015
week 102: 22 t/m 28 mei

Laura en ik hebben Bas op 22 mei naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we met zijn tweetjes gezellig boodschappen gedaan. ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar een speeltuintje in de buurt gefietst. Bas en Laura hebben genoten van het schommelen en hebben fijn gespeeld op het klimtoestel met de glijbaan. Daarna zijn we nog even naar de spoorwegovergang gefietst, waar we maar liefst 5 treinen voorbij hebben zien komen. Na het avondeten zijn Bas, Laura en ik nog even een boodschap gaan doen.
Op 23 mei zijn Bas, Laura en ik ’s morgens vroeg boodschappen gaan doen. Bas en Laura zijn al vroeg in bad gegaan en lekker met de pyjama aan weer mee naar beneden gegaan. Opa en oma Van Mierlo kwamen op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik weg moesten. Bas en Laura hebben nog even gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen toen oma ze in bed gelegd had.
We zijn op 24 mei op kraamvisite geweest bij Rob en Wendy en baby Jinthe. Bas en Laura hebben een beschuitje opgepeuzeld, hebben even lief op de bank gezeten en toen kwamen ze los… ze klommen de bank op en af en renden achter elkaar de hele kamer rond. Daarna zijn we naar Apenheul geweest. We hebben veel apen gezien en Bas en Laura hebben fijn in de speeltuintjes gespeeld. Laura was een beetje lastig; ze wilde niet steeds in de kinderwagen, maar als ze zelf mocht lopen, wilde ze geen hand geven en trok ze zich los. Als ze de kans kreeg, rende ze er snel vandoor.
Op 25 mei hebben Bas en Laura uitgeslapen; Laura tot 08.00 uur (daarna heeft ze nog heel lief op onze kamer gespeeld) en Bas werd pas na 09.00 uur wakker. Mark, Bas en Laura zijn opa Van Mierlo op zijn werk op gaan halen en hebben hem naar huis gebracht. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn buiten gespeeld en zijn daarna gezellig met zijn drietjes gaan kleien. Daarna zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton en Lars waren er ook. Bas, Lars en Laura hebben verstoppertje gespeeld. Laura heeft vandaag haar middagdutje overgeslagen, omdat ze vanmorgen zo laat wakker was. Ze heeft het goed gedaan, maar rond 18.30 uur was ze wel moe en hebben we haar lekker in bed gelegd.
Laura werd op 26 mei huilend wakker rond 06.00 uur; ze had overgegeven in haar bed. We hebben haar bed afgehaald en Laura in ons bed neergelegd, maar ze wilde niet meer gaan slapen en dus ben ik maar met haar naar beneden gegaan. Laura en ik hebben Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna hebben we boodschappen gedaan. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 27 mei hebben we in de keuken gepicknickt. We hadden het boxkleed op de grond gelegd en hebben gezellig met zijn drietjes op de grond een boterham gegeten, totdat Bas moest overgeven… ’s Middags zijn we op de fiets gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative