Untitled
05 jun 2015
week 103: 29 mei t/m 4 juni

Op 29 mei hebben Laura en ik Bas opgehaald bij de Peuterspeelzaal (Mark had hem vanmorgen weggebracht). ’s Middags zijn we nog even op de fiets naar het centrum gefietst om voor Bas een prikblok te kopen.
Bas en Laura zijn op 30 mei met Mark mee naar de stort geweest. ’s Middags zijn we naar het Bloemendefilé geweest van de Avondvierdaagse. Daar heeft Eline ook dit jaar weer aan meegedaan. Laura vond het gezellig; ze had veel plezier en heeft goed gezwaaid en geklapt op de muziek van de Fanfare. “Mooie muziek!” zei ze steeds ;-).
We zijn op 31 mei bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Lars was er ook. Later kwamen ook tante Monique en Esther nog. De kindjes hebben fijn gespeeld.
Op 01 juni zijn we boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek. We hebben lekker in de tuin gezeten en Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld.
Laura en ik hebben Bas op 02 juni naar de Peuterspeelzaal gebracht. We zijn met Hilke, Lis en Finn mee gefietst. ’s Middags hebben we met zijn drietjes geschilderd.
Op 03 juni hebben Bas en Laura lief gespeeld. Toen ik even ging kijken omdat het wel erg “stil” was, zaten Bas en Laura samen in de grote stoel en was Bas Laura aan het voorlezen ;-). ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen en hebben we een stuk gefietst, natuurlijk weer een heel stuk langs de spoorlijn. Bas zwaaide naar de treinen en één van de machinisten deed zijn raampje zelfs omlaag om terug te zwaaien. Ook Laura zwaait enthousiast naar de treinen en zegt als er een trein voorbij is: “nog een keer” ;-).
Op 04 juni was oma Van Aerle jarig. Na Laura’s middagdutje zijn we naar het feest gegaan. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn gespeeld; binnen, maar vooral ook op het balkon. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en na het eten mochten Bas en Laura nog heel even spelen, voordat ze met Mark mee naar huis gingen.
Laura eet slecht de laatste tijd. Met de boterhammen gaat het wel goed, maar avondeten is geen succes meer. Als we spinazie, worst of pasta Carbonara eten, eet ze daar wel veel van en ook appelmoes vindt ze lekker, maar andere groenten, die ze eerst goed at, eet ze nog maar nauwelijks. Ook eet ze iedere avond een Danoontje.
Laura wordt ’s morgens steeds vroeger wakker. We nemen haar dan mee naar onze slaapkamer, zodat de kans wat kleiner is dat Bas ook al wakker wordt en in de hoop dat Laura lief gaat spelen en wij nog even kunnen slapen, maar Laura speelt niet zo lief... Ik ga haar nu ’s middags wat korter laten slapen, want soms slaapt ze wel 3 uur. Misschien dat ze dan ’s morgens weer wat langer blijft slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative