Untitled
19 jun 2015
week 105: 12 t/m 18 juni

Laura en ik hebben Bas op 12 juni naar de Peuterspeelzaal gebracht en hebben samen boodschappen gedaan. Ook hebben we gezellig met zijn tweetjes in het huisje bij de glijbaan “gepicknickt”. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen en daarna zijn we samen met opa en oma Van Aerle en tante Maartje weer naar huis gefietst. Opa en oma zijn vandaag terug gekomen van vakantie. Mark, Bas en Laura hebben met zijn drietjes in de tuin gegeten totdat het begon te regenen en ze snel naar binnen moesten verhuizen (ik ging met opa, oma, tante Maartje en tante Willeke uit eten).
Op 13 juni zijn Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline om op Bas en Laura te passen. Mark en ik gingen naar het 50-jarig huwelijksfeest van ome Harrie en tante Helmie. Ze zijn bij de McDonalds gaan eten (ook met opa Van Aerle en tante Willeke). Toen ze weer thuis waren, hebben Bas, Laura en Eline nog even in de tuin gespeeld, maar Bas en Laura waren al gauw te moe en zijn lekker gaan slapen.
Laura werd 2 jaar op 14 juni! ’s Morgens hebben Bas en Laura lekker in bad gespeeld en daarna hebben we Laura’s nieuwe bed in elkaar gezet. Ze vond het bed helemaal leuk, ging er meteen in liggen en heeft haar middagdutje al in haar nieuwe bed gedaan. ’s Middags kwam het bezoek. De cadeautjes waren af en toe wat te veel voor Laura; nog voordat ze het papier eraf had, liep ze naar buiten om even op de trampoline te spelen, voordat ze het cadeautje verder uitpakte ;-). Het was lekker weer en Bas, Laura, Eline, Esther en Lars hebben de hele tijd in de tuin kunnen spelen. Laura kwam alleen af en toe binnen om wat lekkers van de tafel te pakken. We hebben met zijn allen Chinees gegeten en daarna ging het bezoek weer naar huis. Bas en Laura hebben nog even met Laura’s nieuwe cadeautjes gespeeld en zijn daarna lekker gaan slapen. ’s Avonds is Laura uit haar bed gevallen. Ze heeft even gehuild, maar toen we haar getroost hadden en weer in bed legde, is ze weer lekker verder gaan slapen tot ’s morgens vroeg.
Oma Van Aerle kwam op 15 juni oppassen op Bas en Laura, omdat ik naar de mondhygiënist moest. Bas en Laura hebben fijn gepuzzeld en in de tuin gespeeld. Laura had haar schoenen weer eens uit gedaan en ook nu kostte het een tijdje voordat ik de schoenen weer gevonden had. ’s Middags zijn we naar de Jan Linders geweest. Laura zat op de driewieler en Bas heeft de hele weg gefietst.
Op 16 juni hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Fanny en Noud kwamen op bezoek en Laura en Noud hebben heel fijn samen gespeeld. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen.
We zijn op 17 juni boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we bij Finn en Lis geweest en de kindjes hebben heel fijn samen gespeeld.
Op 18 juni zijn we ’s middags bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. De kindjes hebben fijn gespeeld. Ze zijn een tijdje buiten geweest en hebben daarna met zijn vieren aan tafel stickers op een blaadje geplakt; dat vonden ze erg leuk.
Laura slaapt erg goed in haar nieuwe bed. Ze kan nu ook zelf uit bed klimmen, maar omdat de klink van haar deur omhoog staat, kan ze niet haar kamer uit. Als ze ’s morgens wakker is en voor de deur staat, zegt ze: “ding-dong!!!” ;-).
Ik heb de stiften nu maar echt afgepakt… er zat stift op en in de kast, op Bas zijn bed, op de tafel, op de speelgoedkist, in de kleren. De stiften zijn op zich fijn, omdat het makkelijk afwasbaar is als je het meteen afwast, maar als de stift er wat langer in zit, dan lukt dat niet meer. Nu mogen Bas en Laura alleen nog stiften als ze aan de grote tafel zitten met het oude tafelkleed eronder.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative