Untitled
03 jul 2015
week 107: 26 juni t/m 2 juli

Op 26 juni hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we gezellig met zijn tweetjes naar de Action en de Intertoys geweest. ’s Middags hebben Bas en Laura lekker buiten in de tuin met water gekliederd. Opa van Mierlo kwam de luifel aansluiten en opa “moest” van Bas en Laura ook even mee op de trampoline ;-).
Op 27 juni zijn Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gaan doen. Toen we thuis kwamen, was Mark met Damian (een collega van tante Willeke) de meubels van tante Willeke bij ons in de garage aan het zetten. Bas en Laura wilden graag kijken en ze bleven héél lief op de drempel staan kijken. Laura zei steeds “hallo, meneer” tegen Damian en iedere keer als de garagedeur open ging, zei ze dat (ook toen Damian allang weer weg was ;-)). ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld met water.
Ook op 28 juni hebben Bas en Laura weer fijn samen in de tuin gespeeld.
We zijn op 29 juni naar Koningin Julianatoren geweest. Bas en Laura zijn allebei heel lief geweest en we hebben alle vier genoten van een mooie, zonnige dag! We zijn in veel attracties geweest. Laura vond het in het “schip” even niet meer zo heel leuk, maar toen ze over de eerste schrik heen was, vond ze het toch wel fijn in de grote schommel. We zijn vaak met zijn vieren van een heel hoge glijbaan geweest, dat vonden Bas en Laura allebei heel erg leuk. Op de terugweg zijn Bas en Laura in de auto in slaap gevallen. We zijn onderweg nog gestopt bij een pannenkoekenrestaurant en daar hebben we lekker op het terras pannenkoeken gegeten. Ook daar zijn Bas en Laura erg lief geweest.
Op 30 juni hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Toen Bas weer thuis was, hebben we met zijn viertjes buiten geluncht. Na Laura’s middagdutje hebben Bas en Laura fijn in het zwembad in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd. Ook met het avondeten hebben we lekker in de tuin gezeten. Het was ruim 30 graden.
We zijn op 1 juli bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Toen ook Eline er was, hebben we met zijn allen geluncht. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline bij ons op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn in het zwembadje en op de trampoline gespeeld. We hebben met zijn vieren in de tuin gegeten en daarna hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld. Ook vandaag was het weer ruim 30 graden.
Op 2 juli, ook alweer zo’n warme dag, hebben we de sproeier aangezet en daar hebben Bas en Laura lekker onderdoor gerend. Ook hebben ze in het zwembadje gespeeld. Oma Van Mierlo is even op bezoek geweest. We hebben weer buiten gegeten en na een kort bad lagen de kindjes op tijd in bed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative